A fényképezőm arcfelismerője egy tök üres szobában bejelölte egy "arcot" (? ) és követte a mozgást, majd megállt.
kopasz csecsemő :DDDDDDDD
ez elmegy egy pszichológiai tesztnek is. Tudjátok, Rorsach teszt :))
Hát, nagyon jókat nevettem.
én is megnéztem, 3 pöttyöt láttam csak a függönyön, sziluettet, arcot és semmi mást nem sajnos.
A mi kameránk olyan, hogy felvétel közben kiszúrja a mosolygó arcokat és fényképet készít róluk.
Lehet látni felvétel közben, hogy mikor készíti a felvételt, mert olyankor mintha kattintana egyet, egy fehér keret jelenik meg egy másodpercre.
Namármost elég érdekes dolgokat szokott észlelni, mint mosolygó arc :) Egy gyűrődés az asztalterítőn, ferde vonal stb. Nem emlékszem, hogy mik még, de elég megmosolyogtató.
Nem lehet, hogy a te fényképeződ is ilyesmi?
remélem jó lesz a kép
szóval ami egymás felett van két karika ott 2 szempárt látok a jobb oldalon egy öreg szakállas férfit és a lámpa bal alsó sarkában a mosolygó megszeppenő babaarcot
ti mit láttok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!