A fényképezőm arcfelismerője egy tök üres szobában bejelölte egy "arcot" (? ) és követte a mozgást, majd megállt.
Figyelt kérdés
A fotón kivehető egy emberi forma. Szerintetek a gépem zazult meg vagy tényleg valami(vagy valakit???) befogott. Még annyi,h a garázsban összeesett és meghalt előtte az ott lakó néni. (Kb 2 héttel a halála után csináltunk képket a házról, amit árulunk)2010. okt. 22. 11:01
2/102 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy kell, a netre sem tudom hogyan kell feltölteni. de belinkelném, ha tudnám hogyan! Sőt két képet is, hogy legyen egy kontroll kp is s szobáról!!! Kétszer csinálta ez a gép, a másiknak kiléptem a szoba ajtóba,h változnak a fényviszonyok, de így változatlan volt.
2010. okt. 22. 11:06
3/102 anonim válasza:
először is rakd fel a gépre a képet/képeket.és van egy olyan hogy kepfeltoltes.hu oda töltsd fel és majd linkelt ide be
nagyon kiviek vagyunk
4/102 anonim válasza:
Próbálj megkérni valakit,hogy segítsen feltenni a gépre a képet valahogy.Szerintem lefotózhattad a szellemet.Sokszor történt már ilyesmi.Én elhiszem
5/102 anonim válasza:
Ide tedd fel a képet, csak tallózás, és feltöltés, persze előtte tedd fel a fényképezőről a gépre.
6/102 anonim válasza:
PROOF OR DIDNT HAPPEN!
(MA VAN A CAPSLOCKVILÁGNAP)
7/102 anonim válasza:
9/102 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék a képre!
10/102 anonim válasza:
Na ezt mostmár én is megnézem...azért írok, hogy később vissza tudjak nézni ha belinkeled:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!