A kvantumfizika bebizonyítja, hogy van túlvilág?
A legtöbb tudós valószínűleg azt mondaná, hogy a túlvilág fogalma vagy teljesen értelmetlen, vagy szimplán csak nem bizonyítható. Most egy szakértő mégis azt állítja, hogy bizonyítéka van, mely igazolja a síron túli létet - és ez a bizonyíték a kvantumfizikára épül.
A kvantumfizika a tudat elsődlegessége után a túlvilágot is bizonyította, ezzel a materializmus romokba döntve. Tudjuk azt a kvantumfizika révén, hogy a megfigyelés alakítja az anyagot olyanná amilyen lesz, ebből következik a bevonzás magyarázata is, azaz a mi vágyaink és félelmeink mint információ vetül ki a világra és az anyag olyanná válik. Most léséről lépésre a spiritualizmus restaurációját éljük : a túlvilágot is bizonyítható a kvantumfizikával. Milyen gondolatok ébrednek benned?
# 30/30 hát a linkekben elmondottak ISZONYAT OSTOBASÁGOK !!
Összemos egy csomó egymástól teljesen független dolgot. dolgot
Ezt írja a 2. link "A vonzás törvénye pedig a könyv szerint azt állítja, hogy érzéseink, gondolataink mágneses energiahullámként terjednek a testünkben és a környezetünkben akár nagyon messzire. Ezek a rezgések kölcsönhatnak az univerzum rezgéseivel, ami által az utóbbiak a miénkkel azonos energiaszintre állnak be. "
Ezt egyáltalán nem állítja senki ! A link utólsó hozzászólásában cáfólják a blog íróját, akinek fingja sincs a kvantumfizikáról. Idézem :
"Nem kell semmi marketingfogást, pszichológiai kondícionálást belelátni mint valami összeesküvéselméletbe.
a válasz egyszerű : Aki kételkedik a kvantumfizika azon eredményeiben, mely szerint a tudat teremt azok számára figyelembe ajánlom a kvantumradír, késleltetett választásos kvantumradír kísérleteket. Melyben mikor még nem is mértük meg a részecskepárt hogy eldöntsük, hogy hol ment át, már puszta információszerzése kilétéről összeomlasztja az interferenciaképet és egyetlen helyre kényszerül.
Maga a tudat kényszerítette a kvantumrészecskét arra hogy felvegyen egy egzakt fizikai értéket és mivel mi kísérletekkel vagyunk képesek eldönteni, hogyan figyeljük meg, így eldönthetjük a világ miképpen változik ! "
Az általad linkelt blog másik ehhez kapcsolatos részénél részletesen magyarázzák a hozzászólól a titok kvantumfizikai magyarázatát [link] nál az utólsó hozzászólások Nagy Pálh 2014.02.15. 02:02:11 és ami utána jön. Egyik szkeptikus sem tudta felvenni a kesztyűt, mert NEM ÉRTENEK a kvantumfizikához, ahogy te sem :-P
Zoltán: a kettős természetű dolgok nem hullámok, és nem is részecskék. Azt írtad, hogy "a kettő közül az egyik, de az biztosan". Nem. Nem a kettő közül az egyik, nem is félig mindkettő. Egy külön dolog, ami nem hullám és nem is részecske, aminek az a különlegessége, hogy bizonyos tulajdonságai hullámra emlékeztetnek, bizonyos tulajdonságai pedig részecskére. Bizonyos műszerek és kísérletek a hullám természetét mutatják meg, bizonyos műszerek és kísérletek pedig a részecske természetét mutatják meg. Hogy a kettő közül éppen mit tapasztalsz, az attól függ, hogy melyik műszert használod. Korábban már megbeszéltük, hogy szemmel nem tudod megfigyelni a mikrovilág jelenségeit, mert a szemednek van egy felbontási határa, ami messze-messze felül van a mikrovilágon, de a legnagyobb baj nem is a felbontás, hanem az, hogy a látás mechanizmusa definitíve kizárja, hogy ilyenek nézegess. Ezért nincs is válasz arra a kérdésre, hogy hogy néz ki egy atom, vagy egy elektron, vagy egy foton, mert nem néz ki sehogy.
De ha te rájuk tudsz nézni, és tudod figyelni őket, akkor írd már le nekünk, készíts egy vázlatos rajzot, vagy fényképet és magyarázd már el, hogy hogyan vagy képes erre, mert legjobb és nem megalapozatlan tudásom szerint ez lehetetlen és abszurd.
Közérdekű Tájékoztató
Kedves Ismeretlen!
Én ,ár 76 éves vagyok és néhány olyan dolgot tapasztaltam meg kisgyermekkoromtól mostanáig,
amik az embereket általában érdeklik. Ilyenek voltak: látomás,jósálmok,melyek bekövetkeztek,tett-
következmények törvényének észrevétele: akik valamiképp bántottak,ártottak nekem,meghaltak,
vagy komoly balaesetet szenvedtek,utána csonkolták,mely rossz dolgokat nem kellett volna elszen-
vedniük,ha ők nem tesznek rosszat nekem.
Tudom,nehezen hihető dolgok ezek,nem is mertem volna leírni,ha nem lenne könny lenyomozható
,mivel ma élő,vagy élt emberek nevét használom. Két helyen is írtam másik bizonyságomat: Úgy legyen irgalmas hozzám a Mindenható Isten az öröklétben,ismétlem,az öröklétben,amilyen,igazul bántam én a szavakkal. stb.
Ha ezek a dolgok érdekelnek,jól jársz ha végigolvasod írásom,mert még javadra is lehet.
Írásom végső célja semmiképp sem a magamra mutogatás,hiszen már 60 éves is múltam talán,mik-
or a Legfelsőbb Hatalom vezetése folytán tudtam meg,hogy Istennek különleges célja van velem.
Ahogy én se tudtam ezt évtizedeken át,úgy te sem tudod magadról még (esetleg) és másik emberről
sem. Vigyázz! Miként viselkedsz az emberek között,és hogyan bánsz velük,nehogy súlyosabb legy-en a következmény,mint az átlag ember esetében. Remélem még jókor szóltam.. Az UTÓSZÓ
már most olvasandó. Folytatás az interneten: www.osys.hu/biromiklos Kérlek beszélj erről,és
E-mailezz ahova tudsz,akár Magyarországra is,mert nekem nincsenek címeim. Üdv:Bíró Miklós
Kik visszatértek a halálból vagy megálmodták életük valamely részét - volt jósálmuk - és az be is következet azoknak semmi szükségük akármiféle tudományos bizonyítgatásokra,mert ők olyan biztosak abban ,mint te ebben,hogy most ezt olvasod.
Ilyenek hála Istennek egyre többen vannak és el is mondják. A tudományt mi sem vetjük el csupán a maga helyére tesszük
A kvantumfizika nyelvezetét használva telebeszélni a mit sem sejtő laikus fejét mindenféle csúsztatásokkal, és egymásra halmozott hibás érvelésekkel, na az bizony nehezen nevezhető bizonyiitéknak.
Hogy valamiféle "izé" restaurációját éljük, az kétségtelen: a borzasztó butaságét.
ez mágikus gondolkodás, amit a biblia tilt.
az ezotéria, spiritualizmus = bálványimádó mágia !!!
mágia, mert a tudattal, lélekkel próbálja befolyásolni a valóságot (pl. mint a woodoo-ban, vagy a keleti meditációs technikákban, zenben stb...)
bálványimádás, mert a teremtett dolgokat (univerzum, ember) tekinti istennek a VALÓDI, a bibliában kinyililatkoztatott Isten helyett.
ha az ezoterikus-spiritualista ember nem tér meg, elkárhozik.
"Hogy a kettő közül éppen mit tapasztalsz, az attól függ, hogy melyik műszert használod. "
Ozmium pont attól függ, hogyan FIGYELED meg ! A megfigyelés dönt, a mérőeszköz csak egy eszköz arra, hogy érzékeld a valóságot. Amikor látsz azt sem a tudatoddal teszed közvetlenül, mert a szem receptoraiból érkező jelet az agyad alakítja információvá, tehát amolyan mérőműszer a szem és az agyad, de a megfigyelő te vagy és a megfigyelés kell hozzá
aqer a vonzás tövényei komoly kvantumfizikai tényeken alapúlnak !
"A kvantumfizika nyelvezetét használva telebeszélni a mit sem sejtő laikus fejét mindenféle csúsztatásokkal, és egymásra halmozott hibás érvelésekkel, na az bizony nehezen nevezhető bizonyiitéknak. "
Kár, hogy te NEM ÉRTESZ a kvantumfizikához !
"Ez a megfigyeled anyag, nem figyeled meg hullám, nem jelenti azt, hogy a megfigyelő kell hozzá. Arra viszont bizonyíték, hogy azokban a méretekben nem tudsz olyan mérést végezni, ami ne kerülne szükségszerűen kölcsönhatásba azzal az egyetlen egy részecskével. Evidencia egyébként"
Nagyon nem értesz a tudományhoz ! Meg tusz úgy figyelni egy fotont, hogy ne mérnéd meg ! Megfigyelték és megváltozott, azaz a hullámfüggvénye összeomlott, nem pedig a méréstől. Levontuk a következtetést a TUDATOS megfigyelés okozza az anyagi tulajdonságokat !
A CERN-t de keverd bele, annak ehhez semmi köze sem volt, sőt éppen azok hallgatják el ezt a nyílvánosságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!