Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen értelmi kvalitásokból...

Milyen értelmi kvalitásokból tudom megállapítani, hogy indigógyerek vagyok és nem pusztán egy átlag zseni?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan megállapítani, hogy csupán egy testileg zseniálisnak született egyén vagyok vagy hatalmas spirituális és szellemi entitás is párosúl nagyságomban ?

Nem árulok el többet magamból, nehogy befolyásoljam a választ.Nos?

2014. ápr. 26. 23:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
IQ tesztel
2014. ápr. 26. 23:41
 2/15 Shai-Hulud ***** válasza:

Azon már túl van a kérdező, és negatív lett!

:-D

2014. ápr. 27. 00:01
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
Ha ki tudod nyalni a saját se--edet akkor indigo, ha csak leszopni tudod magad, akkor egy átlag zseni.
2014. ápr. 27. 00:11
 4/15 anonim ***** válasza:
43%
Ha kék nyomot hagysz a papíron, akkor indigógyerek vagy. Ha nem, akkor ásványgyerek lettél.
2014. ápr. 27. 09:10
 5/15 Tom Benko ***** válasza:
Megoldod a Navier-Stokes egyenleteket. Bebizonyítod a négyszín-sejtést. Igazolod Goldbach sejtéseit. Találsz egy egyszerűbb bizonyítást a nagy Fermat-tételre. Amíg ezek nem mennek, addig nem tekintelek zseninek, legfeljebb brutálisan nagyképűnek.
2014. ápr. 27. 10:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Most megmondom neked, hogy zseni-negatív vagy.
2014. ápr. 27. 16:10
 7/15 A kérdező kommentje:

Nektek nem lehet még közepes I.Q-tok sem, mivel értelmezni sem voltatok képesek a kérdést -.-

Nem az érdekel, mennyire vagyok zseni, hanem hol húzódik meg a határ az indigó-féle szuperzseniális szellemi spirituális entitás és a csupán fizikai szinten levő hétköznapi zseni közt

Még fiatal vagyok iskolába járok, ne várjatok tőlem világmegváltó levezetéseket gyerekek.

2014. ápr. 27. 16:57
 8/15 anonim ***** válasza:

... is párosúl nagyságomban ?

Annyit elárul nekem ez a részlet, ami befolyásolja a választ.

2014. ápr. 27. 18:03
 9/15 Shai-Hulud ***** válasza:
Helyesírásod és meglehetősen nagy képed alapján Zolikának hívnak, és kvantumfizikus szeretnél lenni...... :-D
2014. ápr. 27. 19:32
 10/15 DarkLantern ***** válasza:

Nos miben nyílvánul meg a "zsenialitásod"?

Esetleg kimagasló teljesítményt nyújtasz valamiben?

Csináltál valamit ami esetleg kivívta környezeted elismerését?

Testileg zseniális? Ezt konkrétan hogy érted?

Jelenleg azt mondanám hogy semmi spirituális felsőbbrendűséged nincs, sőt......

Ha spirituálisan is "zseniális" lennél akkor nem fényeznéd magad. Nézd meg a spirituális vezetőket indiában, nepálban, vagy akár a shaolin mestereket, na ők ott vannak testileg, lelkileg, spirituálisan is, de Te nem, hiszen alap hogy nem kérkedek spirituális zsenialitásommal. A kérdés feltevése alapján pusztán öntelt és arrogáns vagy.

2014. ápr. 27. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!