Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen értelmi kvalitásokból...

Milyen értelmi kvalitásokból tudom megállapítani, hogy indigógyerek vagyok és nem pusztán egy átlag zseni?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan megállapítani, hogy csupán egy testileg zseniálisnak született egyén vagyok vagy hatalmas spirituális és szellemi entitás is párosúl nagyságomban ?

Nem árulok el többet magamból, nehogy befolyásoljam a választ.Nos?

2014. ápr. 26. 23:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amennyit olvastam az úgynevezett indigókról, abban átlag feletti intelligenciahányadosról volt szó, nem pedig zsenialitásról. Másrészről pedig az elmélet szerint az indigók meglehetősen sokan vannak, már csak ezért is konvergál az átlag felé a dolog, akármilyen zsenik is.
2014. ápr. 27. 22:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha ezt a kérdést összefüggésbe hozod a kvantumfizikával...

Nos... Válaszold meg inkább te!

2014. ápr. 28. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy mindenki egy "hatalmas spirituális entitás" kérdés csak annyi hogy mennyiben fér hozzá igazi önmagához
2014. ápr. 28. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
41%
Egyél sza­rt, Zoltán!
2014. ápr. 28. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

"Még fiatal vagyok iskolába járok, ne várjatok tőlem világmegváltó levezetéseket gyerekek."

Márpedig egy zsenitől azt várok.

2014. ápr. 28. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!