Mi az az indigógyerek és a kristálygyerek?
Figyelt kérdés
"Mire valók" és honnan lehet őket felismerni?2013. jan. 3. 19:34
1/13 A kérdező kommentje:
Van még másféle gyerek is?
2013. jan. 3. 19:37
2/13 anonim válasza:
Ősanyák szeretik különböző jelzőkkel illetni csemetéiket, ezek kivétel nélkül valamiféle állítólagos szuperképességet takarnak.
3/13 anonim válasza:
Hagy idézzek egy korábbi válaszból:
"Az indigoember olyan mint az aranyember, csak olcsóbb."
4/13 anonim válasza:
Hogyne! Hülyegyerek is van szép számmal!Aki ilyen képtelenségeket kitalál az meg hülyeember!Csak azt nem értem miért kell szajkózni egy orbitális marhaságot?
5/13 anonim válasza:
Indigógyerek = Kristálygyerek = Kitalált téveszme az olyan gyerekekről, akik valójában pszichológiai problémákkal küzdenek.
6/13 A kérdező kommentje:
Nekem már hallásra is hülyeségnek tűnt, tehát akkor jól gondoltam. :)
2013. jan. 3. 22:31
7/13 anonim válasza:
A kristálygyerekre vigyázni kell,mert ellopják a cigányok.
8/13 A kérdező kommentje:
utolsó XD Hé, nálunk van egy kristálygyerek! Ilyen tök aranyos, tíz centis, de mindig nagyim vitrinében van.
2013. jan. 4. 00:03
9/13 anonim válasza:
mind a kettő fény küldött.
Az indigo intelligens és lázadó fajta. Az a feladata, hogy ezt a megtévesztett világot rombolja úgymond és felnyissa az emberek szemét és a "kristályoknak" készíti elő a helyett.
A kristály gyerekek azok akik az új korban az aranykorszakban beilleszkednek. Nyugisabbak és alapból pozitívak.
10/13 anonim válasza:
felénk a c*gánygyerekekre mondták anno, hogy indigó
a kristálygyerek az nem tudom mi, valami lombikbébi lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!