Akkor én most kristálygyerek lehetek?
95.04.04-én születtem, úgy tudom 95 után születtek/nek kristály gyerekek, és mivel a 4-es az az univervum, világmindenség száma ezért elkezdtem gondolkodni rajta és minden egybevág, mintha rólam írták volna, imádom az állatokat, vegetáriánus vagyok,imádom a természetet. megfigyelő típus, de nagyon harsány, nem szeretem a tömeget, utálok olyan helyekre járni ahol sok ember van, nem szeretek megnyílni embereknek. Ha akármit elrontok mindig úgy érzem az én hibám, valamit én tettem tönkre, közvetve ugyan, de én vagyok a hibás. Sokszor magamra is vállalom mások hibáit. Igaz vagy egy-két dolog ami nem stimmel például nagyon is emberszerető vagyok, szeretek együtt lenni a családommal és a barátaimmal, és nem igazán vagyok jó a művészetekben, szertek kiállításokra járni, sokáig nagyon szerettem volna természetfotós lenni, de egy-két ok miatt abbahagytam, de nem tudok rajzolni és nem tudok hangszeren játszani.
Hogyan tudnám kideríteni, hogy valóban kristálygyerek vagyok-e?
köszönöm előre is a válaszokat.
Igen, te vagy a kiválasztott... valami ilyen válaszra számíthattál?
Alapból nem tudom, hogy mi az a "kristálygyerek", feltételezem valami divat ezotéria szarság. Igen, sajnálom, de azt kell mondanom, hogy ilyen nem létezik.
A horoszkópok szándékosan tele van közhelyekkel, általánosításokkal, hogy nagyon nagy százalékban igazak legyenek az állítások, leírásuk... ilyen egyszerű, egy kis agy turkálás az egész.
ilyen hülye jelzőket azok a szülők aggatnak a gyerekükre akik képtelenek elfogadni hogy a gyereküknek tartós fogyatékossága van...
Szerintem te nem vagy ilyen.
Majd minden kiderul, a maga idejeben, tehat varj turelmesen es elj spontan, a jelenben.
Eloszor legyen onbizalmad, mert a soraidbol az derul ki, hogy ez nincs meg. Miben nyilvanul meg az, hogy szereted az embereket?
Manapsag nagyon sok ember befolyasolhato, es foleg egy gyermek, egy tini, mivel meg lelkileg fejletlen, tehat fenn all annak a veszelye, hogy amikor elolvas egy betegseg tunet leirast, vagy egy hasonlo irast, amit Te is elolvastal, mar ugy erzi, hogy ez a leiras rola szol.
Hallottam arrol, hogy leteznek indigo, kristaly stb. tehat irnak rola, hogy ilyen tipusu szemelyisegek vannak, de ugy gondolom, hogy akkor annak kulonlegesnek kellene lennie, masnak mint a kortarsai stb. tehat nem allitom, hogy nem letezik, de azt igen, hogy ritka az ilyen jellemmel rendelkezo.
itt is ámad a reptoid-ember? -.-
Kristálygyerek, indigó, stb.... Ezt azok találták ki, akik (eredetileg) féltékenyek voltak a másikak sokkal okosabb gyerekeire. Arra mondják, aki okosabb, fogékonyabb, mint a többiek. Az, hogy mindenki, aki x után született baromság. Mindig lesz aki okosabb, és a divatos ezogyagyulat most éppen így hívja. Tíz év múlva ki tudja, hogy fogja....
És ha az vagy?
És ha nem vagy az?
A viselkedésed attól még ilyen, ez nem dönt el semmit. Ez olyan dolog, hogy valaki megmondja, hogy az vagy, valaki megmondja, hogy nem, a harmadik azt mondja, hogy talán, te meg egy nap rájössz, hogy tök mindegy. Nem ez tesz különlegessé.
Amit leírtál magadról, az sok mindenkire igaz.
A kristály gyerekek jellemzői rám is igazak, mégsem vagyok kristály gyerek, mert szerintem ez a kristály-indigó-gyémánt dolog egy nagy humbug.
Arra jó, hogy a szülők elhiggyék, hogy a gyerekük olyan de olyan különleges, hogy fegyelmezni sem kell, és korlátozni sem, mert azért van itt, hogy megmentse a világot stb...
Önbecsapás ez az egész.
Érzékeny fiatal vagy, de nem vagy kristály, és indigó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!