A nevem miatt lehetek mélyponton?
Mióta férjhez mentem és felvettem a férjem nevét, sorra jön hozzánk a balszerencse.
Haláleset, gyerekvállalás és anyagiak terén.
Már ott tartunk, hogy hó végén az albérletből is ki kell költöznünk, fogalmam sincs hová megyünk, munkát sem kapok pont az esküvő óta (előtte volt helyem).
Imént néztem, mert érdekelt, és a tarot szerint az új nevem névmisztikailag az akasztott ember,aki megrekedt.
Elképzelhető volna, hogy segítene, ha megváltoztatnám a nevem?
Kérem csak az írjon, aki nem cinikus és hisz ezekben!
Csak keresőbe beírtam, hogy névmisztika és talán az első oldal.
Viszont rákattintottam egy másikra is, ott meg egész mást hozott ki, bár az sem volt pozitív rám nézve.
Nem tudom mennyire megbízhatóak ezek az oldalak, ezektől függetlenül is úgy érzem, lehet köze ezeknek a nevemhez, hisz amúgy a kapcsolatom a párommal nagyon jó.
Szerintem rosszul esne a párodnak ha visszaváltoztatnád a nevedet. Kicsit olyan, mintha el akarnál távolodni tőle, egyfajta sértés, hogy az ő neve okozza a galibát.
Ha nagyon hiszel az ilyesmiben és úgy gondolod, hogy a név miatt van, akkor változtass. A meggyőződés is sokat számít néhány dologban... :)
Ismét az utolsó vagyok: beírtam a párom nevét is, és a keresztnevére ugyanazt dobta ki, mint az én keresztnevemre. Ezek szerint gondolom összeillünk.
Javaslom, hogy írogasd be a párod nevét is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!