Vajon lehetek boszorkány? :S
17/L vagyok.Az utóbbi időben furcsa dolgokat észleltem magamon...
Amikor nagypapám elszáradt gallyakat égetett(akár egy máglya), akkor megijedtem, és az első gondolatom is az volt, hogy talán rájöttek, hogy én boszorkány vagyok.Pedig előtte én sem tudtam, illetve nem vagyok biztos benne :S
Utolsó matekdolgozatnál sokszor mondogattam barátnőmnek viccből(aki nagyon izgult), hogy ugyanmár, ne izgulj - 1 ponton múlik majd az 5-ösöd úgyis(ez be is jött)És ezen múlt volna az évvégi 5-öse is =(( Pedig csak viccelteeeeem.És napokon át készült... =(
Még általános sulis koromban volt olyan, hogy azt kívántam, bárcsak beteg lenne a barátnőm, akivel nagyon összevesztem akkor :S Következő nap a kórházban feküdt tüdőgyulladással...
Ha fekete cicát látok, eszembe jut, milyen tökéletes háziállat lenne nekem, pedig sosem akartam macskát a kutyusom mellé.Ha valakit meglátok seprűvel, rögtön arra gondolok, milyen lenne elrepülni rajta...
Általában teljesen normális vagyok, egy átlagos 17 éves lány, de amikor a mágiához, boszorkánysághoz kapcsolódó dolgot látok, mindig jönnek ezek a gondolatok, és mint írtam, már átkom is bejött :S
Ja és csak komoly válaszokat kérek, lehetőleg olyan embertől, aki ért is hozzá!
Szerintem ezek teljesen véletlenek..ne agonizálj ilyeneken.
Amúgy ez nem az ezoterika témakörbe tartozik?
Véletlenek NINCSENEK! Nem létezik olyan, hogy véletlen. Valószínuleg az elozo életedben boszorkány voltál, és még most is benned van ez a hajlam, mert csak a tested változott, a lelked ugyanaz maradt!! Tehár boszorkány vagy!!
Nekem egyszer azt mondta egy aurafotós, hogy spanyol voltam elozo életemben.. és tényleg úgy érzem magam mint egy latin vagy spanyol. Temperamentumos vagyok, és az a legijesztobb, hogy tényleg úgy is nézek ki! Az alakom ugyanolyan, mint a latinoké, de még az arcom is nagyon-nagyon hasonlít. Táncolni is csak latin zenére tudok rendesen...
Nagyon figyelj az álmaidra, mert azok lehetnek emlékek is! Nekem vannak visszatéro álmaim, és rájottem, hogy azok tényleg emlékek. De ezt most így hosszú lenne leírni.
Állítólag nekem már tobb ezer életem volt, én nem tudom mi igaz ebbol. Mondjuk nekem is feltunoen sokszor van úgy, hogy megmondom, hogy mi lesz és úgy is van. Van, mikor az idojárásnak is tudok parancsolni, de én tényleg nem tehetek róla.
Azt mondom, ne csak abban higyj amit látsz, hiszen a világ nem az egyszeru dolgokból áll, bonyolultabb mint hinnéd, csak az emberek azt akarják velunk elhitetni, hogy bolondok vagyunk, mert félnek saját maguktól is!
Azt tanácsolom, inkább fejleszd és használd ki a képességeidet :)
Miért ne lehetnél boszorkány?
Bárki lehet, csak akarni kell.
Fejezzétek már be, mit kell állandóan cseszegetni azt, aki nem olyan mint ti? Szerintem a kérdezo egy normális lány, az a nem normális aki így gondolkodik, mint ti! Legalább fel meri vállalni magát és fel merte tenni ezt a kérdést.
És kedves valaki, aki kritizált, hát tudd meg, hogy nálunk normális nyár van! :)
Be vagytok gyepesedve, kicsit nyitni kéne...
Nem vagy boszorkány. Ahogy az előző írta, a boszorkányság egy életforma, nem az,amit a Harry Potterben és a Bűbájos boszorkákban látsz.
Persze 17 évesen az ember szeretne kitűnni valamivel, szüksége van rá, hogy különlegesnek érezze magát, ezért szeret mindenbe belemagyarázni...
Viszont te inkább a mesék és köztudat boszorkányára hajazol, semmint azokra, akiket a való életben annak nevezünk. Fekete macska, repülő seprű - ezek sosem tartoztak az igazi boszorkányokhoz, csak a szájhagyomány biggyesztette melléjük. Vagy netalántán bibircsók is van az orrodon?
"Az átkom is bejött" - nos, ez szerintem is véletlen. Rengeteg emberrel történt már olyan, hogy kívánt valamit, és az megtörtént, mégsem volt mind boszorkány vagy mágus...
Ráadásul rengeteg embert érdekelnek a boszorkánysággal, mágiával kapcsolatos dolgok. Engem is - gyógynövényeket gyűjtök, van pentagrammám, hiszek az Istennőben - márpedig ezek sokkal közelebb vannak a valódi boszorkányságnak nevezett életformához, mégsem tartom magam annak, sőt! Nem is akarom. Egyszerűen érdekel, de ettől még senki nem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!