Lehetek boszorkány? Mi voltam előző életemben? Mért viselkedem olyan furcsán?
Én meg még a vb elején megmondtam,hogy a spanyolok nyernek.Háhá xD
Amúgy vámpír vagy,nem boszi :DDDDDDDDD
istenem,de gáz-.-"
uram ha létezel,adj erőt!
nekem 1 Jós elmondta a születési dátumom alapján ,hogy honnan származhatok le irom ide ,és nagyon sok hasonlóság van az akkor le írás és köztem ... 925körül élhettem Észak-Kanadában (ez a kor érdekel történelemből a legjobban ill mindig is csodáltam az északi tájakat + apai ágon van észak Lengyel fel menőm ) foglalkozásom üzletember lehetett van benne valami rendkivűl tehetséges ember voltam aki az ókor után érdeklődött szint úgy a történelem a kedvenc tantárgyam ( és elmondhatom magamrol hogy általánosban én voltam a töri tanár kis kedvence :D )személyiségem ájj fel és harcolj tovább illik rám ...
hát nem tudom értékeljétek ti is kivácsi vagyok rá
1.válasz: Sürgősen keress fel egy pszichológust, nem boszorkány vagy hanem egy mentálisan sérült idióta.^^
2.: Előző életedben sütőtök voltál és az ez utániban cigány leszel.
3.: Mert a szellemileg visszamaradott emberek furán viselkednek. :) (pont úgy mint te)
"ha látok egy seprűt repülni akarok"
Inkább nem képzelem el, milyen kosz lehet a szobádban...
Kicsit olvass utánna a boszorkányoknak ;)
ez csak filmekbe van ez a "seprün repülés.." Ez nm létezik......................Kicsit tudatlan vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!