Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetek boszorkány? Mi voltam...

Lehetek boszorkány? Mi voltam előző életemben? Mért viselkedem olyan furcsán?

Figyelt kérdés
sokszor történnek velem furcsaságok a sötétebb színeket kedvelem.ha látok egy seprűt repülni akarok van egy macskám amit úgy szeretek mint egy embert.csak olyan könyvet olvasok el ami a varázslatról szól vannak olyan álmaim amik másnapra bekövetkeznek.egyszer megjósoltam a mamámnak hogy fájni fog a háta és fájt is .meg egyszer mondtam,hogy mindenki rosszul fog aludni és valóban rosszul aludtunk is.volt egy látomásom is .szeretném tudni hogy tényleb boszorkány vagyok-e?
2010. júl. 19. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
szerintem te csak simplán EMOs vagy
2010. júl. 19. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hajaj...

1. Rengeteg ember van, aki a sötétebb színeket kedveli. túl sokan ahhoz, hogy emiatt legyél boszorkány. Na és ki mondta, hogy azok a sötét színeket kedvelték? Csak mert a vasorrú bábát úgy ábrázolják?

2. Seprű, macska - ezek egyáltalán nem tartoznak a boszorkányokhoz, csak a mesékben, úgyhogy erre alapozni olyan, mintha azt mondanám, hogy sellő vagyok, mert szeretem a halakat. Csak a szájhagyomány és mesék útján került kapcsolatba a boszorkány alakja a seprűvel és állatokkal. Vagy szerinted 300 éve a boszorkányként megölt nők partvison száguldoztak és macskákkal beszélgettek.

3. Én is imádom a varázslattal teli könyveket. Az, hogy téged csak olyanok érdekelnek, nem különös származásra, hanem beszűkült és szegényes érdeklődési körre utalnak.

4.Minden embernek vannak megérzései, mindenki jósol meg ezt azt, mindenkinek vannak olyan álmai, amik bekövetkeznek. Tényleg.

Nem akarok a lelkedbe taposni, de nem vagy boszorkány. Tudod egyáltalán, hogy mit jelent ez a szó? Mert ha seprűkről és macskákról beszélsz, akkor kétlem...

2010. júl. 19. 14:55
 13/16 anonim ***** válasza:

14:52

Én tudom:

"A török nyelvek azonos jelentésű baszargan, baszirgan szavából származik, amely az ótörök basz- („nyomni”) igető származéka (ez az eredete a magyar „baszni” szónak is). A boszorkány tehát eredetileg olyan lény volt, aki a babonás hit szerint rátelepszik az alvó ember mellére, megnyomja, és ezzel kínzó álmokat idéz elő. "

;-D

2010. júl. 19. 18:22
 14/16 anonim válasza:
MEgjósolod, h a nagymamádnak fájni fog a háta?! ... ... Ez mos olyan mintha azt mondanám, hogy nyáron a strandon 40 fokos hőségben fog sütni a nap xD
2010. aug. 29. 00:30
 15/16 anonim válasza:

Nem tom hogy boszi vagy-e vagy sem kotyvassz valami bájitalt és megtudod XD én minden esettre állítom hogy vannak pl anyám is az (nem azért mert ki nem állhatom)

van olyan napja mikor nem jó ha megszólal mert amit emleget az megtörténik pl: milyen szép az idő végre nem esik ... 1óra és esik az eső.

nah lepihenünk remélem nem hív addig senki.... 2óra mikor már jól elaludtak megcsörren a telefon.

Jah meg én is tudam jósolni van mikor ébren van mikor álmomban éreztem meg vagy 1napra előre vagy 1 órára előre.

pl kedden ülök a cukiban és gondolkodom: vajon talizok majd valameik osztársammal?.. belmerülök a könyvekbe erre mit hallok-->CSő...Babinéni<- erre már felkapom a fejem és 2osztársam jön felém. némely kutya ha megugat akkor elhúzom előttük a kezem mint Obivan és beku..olnak XD

2010. szept. 24. 16:31
 16/16 Izééékeh11 válasza:

utolsó...:D

amúgy ezzel kapcsolatban,nekem is ilyeeen,multkor sétáltam uncsitesómal az utcán és az utcában lévő összes kutya megugatott minket,erre csak orditottam egy nagyot hogy KUSS! és mindegyik elcsendesült ^^

2011. máj. 10. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!