Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Én is lehetek boszorkány?

Én is lehetek boszorkány?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és már több éve érdekel a boszorkányság, mágia rejtélye.Csak nem tudom hogy belekezdjek e mert úgy tudom hogy boszorkány csak nő lehet igaz ez?
2010. nov. 16. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Persze hogy, még 80-as szintű Paladin is lehetsz!
2010. nov. 16. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
wááá xD warlock
2010. nov. 16. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
tedd le akkor a szüzességi fogadalmat
2010. nov. 16. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te egyszerűen primitív vagy. tudod, hogy mit jelent a boszorkányság?

"A boszorkány (másképpen boszorka) a néphit szerint olyan nő (késöbb akár férfi), aki természetfeletti, démoni képességekkel rendelkezik, és rosszat, betegséget, pusztulást hoz." /Wikipédia/

Lehet, hogy boszorkánynak fordítják az angol witch szót, viszont a kettő különböző környezetből jön, ezért tök más a jelentése... vagy te wicca akarsz lenni? Mert az pedig nem boszorkányság...

2010. nov. 16. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze csak keresd meg a seprűt XD
2010. nov. 18. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Az ég szerelmére! Természetesen lehetsz, csak keresd meg a hozzávaló megfelelő szakirodalmat, és ne kérdezd meg itt ezen az oldalon többet, mert sokan félrevezetnek.

Wicca is lehetsz, és boszorkány(mester) is, de ne feledd, a kettő nem ugyanaz!

2010. nov. 20. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nővé operáltatod magad és megöregszel akkor egy kis akarattal jó esélyed van rá, hogy az legyél. Legalábbis az emberek azt mondják majd rád...
2010. dec. 12. 16:01
 8/9 anonim válasza:
hátxd még király is lehhetet trónod iks lehet (wc) de hát amm meg szetm nem
2010. dec. 16. 17:18
 9/9 white Silverangel válasza:

A képességeid határozzák meg, milyen mágia használó leszel, lehet több kasztod is,

De egyszerűbb ha egyet, bár érdemes szinte mindent kipróbálni, de nem mindet..

Az hogy érdeklődsz az nem véletlen!

Mindennek oka van!

Nézz magadba, és keress!

Barátkozz hozzád hasonlókkal, és többet tudhatsz meg másokról, és önmagadat is könnyebben föltérképezheted.

Ez attól is függhet, maga hogy mágia használó legyél, (hogy megmutatkozott e már az erőd?)

Sok szerencsét!

2011. júl. 20. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!