Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon lehetek boszorkány? :S

Vajon lehetek boszorkány? :S

Figyelt kérdés

17/L vagyok.Az utóbbi időben furcsa dolgokat észleltem magamon...

Amikor nagypapám elszáradt gallyakat égetett(akár egy máglya), akkor megijedtem, és az első gondolatom is az volt, hogy talán rájöttek, hogy én boszorkány vagyok.Pedig előtte én sem tudtam, illetve nem vagyok biztos benne :S

Utolsó matekdolgozatnál sokszor mondogattam barátnőmnek viccből(aki nagyon izgult), hogy ugyanmár, ne izgulj - 1 ponton múlik majd az 5-ösöd úgyis(ez be is jött)És ezen múlt volna az évvégi 5-öse is =(( Pedig csak viccelteeeeem.És napokon át készült... =(

Még általános sulis koromban volt olyan, hogy azt kívántam, bárcsak beteg lenne a barátnőm, akivel nagyon összevesztem akkor :S Következő nap a kórházban feküdt tüdőgyulladással...

Ha fekete cicát látok, eszembe jut, milyen tökéletes háziállat lenne nekem, pedig sosem akartam macskát a kutyusom mellé.Ha valakit meglátok seprűvel, rögtön arra gondolok, milyen lenne elrepülni rajta...

Általában teljesen normális vagyok, egy átlagos 17 éves lány, de amikor a mágiához, boszorkánysághoz kapcsolódó dolgot látok, mindig jönnek ezek a gondolatok, és mint írtam, már átkom is bejött :S

Ja és csak komoly válaszokat kérek, lehetőleg olyan embertől, aki ért is hozzá!

2010. jún. 24. 14:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
xD 13 éves kiscsaj ideszól, h "na ennyi vagy"
2011. jún. 2. 08:45
 22/26 anonim válasza:

az én véleményem az, hogy boszorkák nincsenek csak boszorkányság azaz mágia... mindjárt elmagyarázom... biztos létezik... azaz nem zárom ki a létezését a mágiának (bár amekkora a fantáziám nem akarok bővebben belegondolni) de szerintem azt nem úgy kell el képzelni ahogy mi tesszük azt nem az a mágia amit mi emberek annak mondunk.. így ennél fogva amit mi boszorkánynak mondunk pl. öreg asszony, fekete macska, seprű lovaglás, máglya, átkozás... ezek mind tévképzetek amiket a középkorban a megrögzött emberek állítottak hogy pár kölöncöt máglya halálra ítélhessenek bizonyítékok nélkül mondva csinált ürüggyel lemerem fogadni hogy egy sem volt boszorkány és nem cimborált se az ördöggel, se luciferrel, nem tett terméketlenné búzamezőt és nem átkozott el senkit (legalábbis próbálhatta de nem hiszem h bejött neki bármi is, vagy ha mégis az a véletlen műve... véletlenek vannak szerintem azaz nem véletlenek hanem bevonzzuk a dolgokat... ez az én szubjektív véleményem...

apropó... én is jósoltam már meg sok mindent pl viccből emlegettem hogy tuti mi lesz az szerdai órarendünkben és pontosan megmondtam... nagy ügy... emlékeim szerint senkinek nem kívántam betegséget szal erre nem cáfolok rá... de sztem ne is akarj senkit megbetegíteni valszeg nem jönne be ha mégis arról se te tehetnél viszont elég nagy lehet a bűntudat utánna... összeségében abban hiszel amiben akarsz de sztem nem vagy boszorkány... (haverom állítja magáról hogy vámpír... vicc szinten persze nincs komoly baja a gyereknek... bár ki tudja... ) 17/L

2011. jún. 29. 21:13
 23/26 anonim válasza:
Tanulmányozd a murphy-törvényeket, és rögtön elszáll minden aggodalmad!
2011. nov. 11. 13:14
 24/26 anonim válasza:
kevesebb harry potter!!
2012. jan. 31. 16:35
 25/26 Hitsugaya Lau válasza:
Az egyik ismerösöm pont ugyan ez! csak pl olyankokkal, hogy: boszorkányív van a földbevésve az udvarukon, seprűnyél a füldbeszúrva, a vége véres... ilyesmik...
2012. máj. 9. 14:16
 26/26 Anonymus69420 válasza:
Ennyi gyökeret egy helyen még nem láttam
2022. ápr. 24. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!