Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon lehetek boszorkány? :S

Vajon lehetek boszorkány? :S

Figyelt kérdés

17/L vagyok.Az utóbbi időben furcsa dolgokat észleltem magamon...

Amikor nagypapám elszáradt gallyakat égetett(akár egy máglya), akkor megijedtem, és az első gondolatom is az volt, hogy talán rájöttek, hogy én boszorkány vagyok.Pedig előtte én sem tudtam, illetve nem vagyok biztos benne :S

Utolsó matekdolgozatnál sokszor mondogattam barátnőmnek viccből(aki nagyon izgult), hogy ugyanmár, ne izgulj - 1 ponton múlik majd az 5-ösöd úgyis(ez be is jött)És ezen múlt volna az évvégi 5-öse is =(( Pedig csak viccelteeeeem.És napokon át készült... =(

Még általános sulis koromban volt olyan, hogy azt kívántam, bárcsak beteg lenne a barátnőm, akivel nagyon összevesztem akkor :S Következő nap a kórházban feküdt tüdőgyulladással...

Ha fekete cicát látok, eszembe jut, milyen tökéletes háziállat lenne nekem, pedig sosem akartam macskát a kutyusom mellé.Ha valakit meglátok seprűvel, rögtön arra gondolok, milyen lenne elrepülni rajta...

Általában teljesen normális vagyok, egy átlagos 17 éves lány, de amikor a mágiához, boszorkánysághoz kapcsolódó dolgot látok, mindig jönnek ezek a gondolatok, és mint írtam, már átkom is bejött :S

Ja és csak komoly válaszokat kérek, lehetőleg olyan embertől, aki ért is hozzá!

2010. jún. 24. 14:37
1 2 3
 11/26 G3C1 válasza:
40%
én is lány vagyok, és jóval fiatalabb voltam nálad, amikor kipróbáltam ezt az egészet. woodoobabáim is voltak, és úgy átkoztam el az akkori kegbunkóbb(lány)osztársamat kövi nap meg lábtörése lett!! van egy csomó állati csontom meg koponyám-valahol- meg átkok, szerelmi bájitalreceptek, de igazából dobtam ezt az életformát, mert egész nap a padláson lógtam:)
2010. jún. 25. 00:52
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
máglyára! xD
2010. jún. 25. 14:48
 13/26 anonim válasza:
100%
Ezek nem mások, mint a gondolataid hatalma. Azt kívántad, hogy legyen beteg a barátnőd, erre beteg lett. Van ilyen. A gondolatoknak teremtő ereje van.
2010. jún. 25. 17:01
 14/26 anonim ***** válasza:
17%

Hát megeshet,hogy van hajlamod:)

Ma én is csak egyből ránéztem egy papírra,és egy kicsit megemelkedett xD meg a papámmal alszom pár hete szobafelujítás miatt,és mindig mikor a fejemben mondom,hogy fordulj ide,akkor felém fordul xD meg olyan mintha érteném a macskák beszédét :]

2010. jún. 25. 20:46
 15/26 anonim ***** válasza:

ez nem boszorkányság, nem hallottl arról ha az ember akar vmit az ugy lesz?

agykontroll! azt kivántad beteg legyen az lett

az ötössel kapcs. meg akimondottszónak hatalma van

2010. jún. 30. 23:45
 16/26 anonim ***** válasza:

js és a tűz:

szerintem nem boszi voltál(mert ebben nem hiszek) hanem anno boszorkánsággal vádoltk(mint akkor sok mindenkit)és ezért égettek el, ez benned maradt de ne azért mert boszi is voltál

az orvos asszonyokat is leboszizták

2010. jún. 30. 23:46
 17/26 G3C1 válasza:
én hiszek abban, hogy egy előző életében boszorkány volt, és azért fél a tűztől. meg egyebek. normális esetben nem ragadnak meg az előző életeinkből megmaradt dolgok, de lehetnek kivételek, pölö valami olyan történés, ami nagyon mély nyomot hagyott..tudnék még erről mesélni, de én hiszek a lélekvándorlásban(vagyhívdahogyakarod)
2010. aug. 2. 15:25
 18/26 anonim ***** válasza:
lehet csak szimplán megégett előző életében vmi baleset folytán
2010. aug. 2. 15:35
 19/26 anonim ***** válasza:
Én is kivántam már rosszat és bejött azóta nem teszem.
2010. aug. 14. 12:07
 20/26 Izééékeh11 válasza:

csak bemeséled magadnak,ennyierővel volt egyszer olyan a suliban,hogy a barátnőmmel ilyen boszorkányosat játszottunk,és elmeséltük két fiú osztálytársunknak,és ők kinevettek erre csak viccből "megátkoztam" az egyik srácot,és utána egész héten mindenben megbotlott meg szerencsétlenségek történtek vele ....nah szóval ennyi vagy ...

13L

2011. máj. 10. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!