Akkor én most kristálygyerek lehetek?
95.04.04-én születtem, úgy tudom 95 után születtek/nek kristály gyerekek, és mivel a 4-es az az univervum, világmindenség száma ezért elkezdtem gondolkodni rajta és minden egybevág, mintha rólam írták volna, imádom az állatokat, vegetáriánus vagyok,imádom a természetet. megfigyelő típus, de nagyon harsány, nem szeretem a tömeget, utálok olyan helyekre járni ahol sok ember van, nem szeretek megnyílni embereknek. Ha akármit elrontok mindig úgy érzem az én hibám, valamit én tettem tönkre, közvetve ugyan, de én vagyok a hibás. Sokszor magamra is vállalom mások hibáit. Igaz vagy egy-két dolog ami nem stimmel például nagyon is emberszerető vagyok, szeretek együtt lenni a családommal és a barátaimmal, és nem igazán vagyok jó a művészetekben, szertek kiállításokra járni, sokáig nagyon szerettem volna természetfotós lenni, de egy-két ok miatt abbahagytam, de nem tudok rajzolni és nem tudok hangszeren játszani.
Hogyan tudnám kideríteni, hogy valóban kristálygyerek vagyok-e?
köszönöm előre is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!