A kvantumfizika bebizonyítja, hogy van túlvilág?
A legtöbb tudós valószínűleg azt mondaná, hogy a túlvilág fogalma vagy teljesen értelmetlen, vagy szimplán csak nem bizonyítható. Most egy szakértő mégis azt állítja, hogy bizonyítéka van, mely igazolja a síron túli létet - és ez a bizonyíték a kvantumfizikára épül.
A kvantumfizika a tudat elsődlegessége után a túlvilágot is bizonyította, ezzel a materializmus romokba döntve. Tudjuk azt a kvantumfizika révén, hogy a megfigyelés alakítja az anyagot olyanná amilyen lesz, ebből következik a bevonzás magyarázata is, azaz a mi vágyaink és félelmeink mint információ vetül ki a világra és az anyag olyanná válik. Most léséről lépésre a spiritualizmus restaurációját éljük : a túlvilágot is bizonyítható a kvantumfizikával. Milyen gondolatok ébrednek benned?
Hát te teljesen el vagy tévedve.
Szegény Heisenberg (a kvantumfizika atyja), ide hallom, hogy forog a sírjában, erre még ő sem volt felkészülve.
Forrásválasztás is pazar: boldognapot.hu és napielemozsia.hu
"Milyen gondolatok ébrednek benned? "
1: Úúúú, neked kvantumagyad van! Kvantumnyi méretű.
2: Mindjárt kezdődik a meccs...
Utolsó:
Pfff...Te még használsz olyat hogy autó???
Én erősen koncentrálok és magam köré felépíti az agyam a kívánt helyet,ahova menni akartam.
Hát én semmi bizonyítékot nem találtam a szövegben, pedig voltam olyan hülye és elolvastam, amit belinkeltél.
A kétrés kísérletet egy óvodás szintjén értelmezi. A kvantumvilág eseményeit a fizikusok a makrovilág eseményeihez, folyamataihoz hasonlítják. Ebből fakad a kétrés kísérlet látszólagos paradoxona. De minden fizikus tudja, hogy a foton hullámként, vagy részecskeként történő leírása csupán egy elméleti modell. A foton sem nem részecske, sem nem hullám, erre a két modellre a foton matematikai leírásához van szükség.
Az emberi tudatnak semmi köze a kétrés kísérlethez, hiszen ha a tudatunkon múlna, akkor ezerféle más értelmezése is lehetne egy fotonnak, vagy más részecskének, nem csak kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!