Mi a véleményetek a sátánizmusról/sátánistákról?
Én csak annyit tennék hozzá, hogy tudjuk mit jelent a héber "Sátán" szó? Ellenség. Ő az ellenség archetípusa. Aki az ellenséget szolgálja, imádja, stb. háááát....
Olyan ez, mint amikor a szar szart jelent. Aki a szart ételnek tekinti és létrehozza a szarevők vallását... háááát....
Egyébként kérdező, Neked mi a véleményed róla?
(Én annyira egyébként nem ismerem a sátánizmust, csak a szó etimológiáját biggyesztettem ide. További jó szórakozást!)
Én Spirituális Sátánista vagyok.
Meditáció útján fejlesztem magam.
Szeretem az állatokat, lovaim, kutyáim,és egy macskám van.
Dolgozom, és tisztességgel látom el a munkámat.
Viszont:
1.Nem vagyok áldozat.
2.Senkinek nem tűröm,hogy méltatlanul,lekezelően, vagy bunkón bánjon velem, ez ugyanis a keresztények tulajdonsága (tartsd oda a másik orcádat is)
3.Jogom van,hogy ne bocsássak meg azoknak, akiknek nem akarok (csak a hülyék bocsátanak meg újra,és újra,aztán csodálkoznak,amikor újra és újra beléjük rúgnak)
4.Nem félek kilógni a sorból,és gyermeki módon örülni az életnek,mindennek. Nem érdekel,hogy hülyének néznek,ahogy az állataimhoz beszélek.
Én olyan szabadságban élek,amire a többiek irigyek,ezért utálnak, mert ők sosem mernék megtenni,mert akkó mit szónak az emberek. Mert akkor ők lógnának ki a sorból,és nem lennének ennek a pocsék fogaskeréknek a részei.
Hát ilyen Spirituális Sátánistának lenni.
Ja, hogy ez így megy, oké Lawlet... :)
Keresztény vagyok, tehát:
1.Nem vagyok áldozat. Krisztus lett áldozattá helyettem.
2.Erősebb vagyok azoknál, akik méltatlanul,lekezelően, vagy bunkón bánnak velem, uralkodok az indulataimon és nem tudnak nekem sebet okozni még akkor sem, ha olyan bátor tetteket követek el higgadt józansággal, hogy odanyújtom a másik orcámat is. Próbáld ki, milyen erő kell ehhez! Nem csak beleszaladni, hanem tudatosan odanyújtani! Ez olyan, mint amikor valaki karddal jön ellened és Te egy páncélököllel válaszolsz, mert ebben sokkal nagyobb erő van!
3. A megbocsátás is erő, nem gyengeség, sőt: ha valaki őszintén bocsánatot kér, az már rájött, hogy a halál útján megy. Aki megbocsát neki, az kiragadja őt a halál torkából.
4.Nem félek kilógni a sorból,és gyermeki módon örülni az életnek,mindennek. Nem érdekel,hogy hülyének néznek, hiszen a világ rossz irányba megy, de a keresztényben van annyi erő, hoyg legyőzze a világot, mert a világ Urának gyermeke, és nem egy lázadó szolgát követ csak...
5. Én olyan szabadságban élek,amire a többiek irigyek,ezért utálnak, mert ők sosem mernék megtenni,mert könnyebb menni a tömeg után és könnyebb hagyni, hoyg alantas indualataink rángassanak, mint bátran szembeszállni a világgal és erőt venni magunkon.
No, köszöntem, további jó szórakozást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!