A keresztények mit gondolnak a sátánistákról?
Igazából nem tudom, hogy melyik rosszabb. Ha valaki divatból és lázadásból követi vagy ha komolyan gondolja, amit gondol...
Természetesen a sátánizmusnk is millió fajtája van.
Maradjunk annyiban, hogy az ateista sátánizmust, aminek van mondanivalója és nem csak bohockódás azt valamilyen szinten elfogadom. Amennyiben nem ártalmas.
Furcsa, mert sok más vallást elfogadok. Az ateistákat is elfogadom. De ezeket a drogosok által kreált összecsapott, ezotérikus, gyűlöletkeltő baromságokat mélységesen elítélem.
MIT GONDOLOK?
Ha nem tudja mi vagy inkább ki az a Sátán, akkor tájékoztatom, ha ezek után is kitart mellette, akkor bizonyos szinten,ugyan úgy állok hozzá, mint Sátánhoz.
Ellenségnek tekintem, de tiszteletben tartom, és igyekszem a példámmal a helyes dolgokról meggyőzni.
Nem lázadok, vagy teszek ellene, mert ez a Teremtő feladata dolga nem az enyém
A Biblia azt írja Sátánról, hogy Ő tudja, hogy rövid ideje van már hátra. Vajon a követői, a sátánisták is tudják ezt?
Jelenések 12:12 "Ezért örvendjetek, ti egek, és ti, akik azokban lakoztok! Jaj a földnek és a tengernek, mert lejött hozzátok az Ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy rövid ideje van.”
Én azt gondolom, ideje elhagyni "Atyjukat" és menekülni tőle, ameddig van rá lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!