Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Imádkoznátok értem?

Keresztények! Imádkoznátok értem?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok. nehéz helyzet,és nehéz döntés. imádkozzatok értem,hogy rendbe jöjjön az életem. aki megteszi,az jelezze hogy igen. :) köszönöm!
2013. dec. 5. 22:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Igen. Remélem megtudod oldani a gondjaidat.
2013. dec. 5. 22:25
 2/23 A kérdező kommentje:
köszönöm! Isten segitségével. :)
2013. dec. 5. 22:31
 3/23 anonim ***** válasza:
Megteszem, ha szeretnéd, de engem Isten sosem hallgatott meg. Bármit is kértem tőle. Kezdek már kételkedni benne.
2013. dec. 5. 22:35
 4/23 anonim ***** válasza:

Mi a baj?:(

Hogy jöhetne rendbe az életed?

Én éjszakánként itt üldögélek a szobában és 5 percenként legszívesebben hasonló kérdéseket írnék ki..Mondjuk abban az esetben velem van a baj....

Majd imádkozom érted, ha ez megnyugtat. De máshogy (is) nem lehet segíteni?

A sült galam nem fog...

2013. dec. 5. 22:44
 5/23 anonim ***** válasza:
Hajrá! :-)
2013. dec. 5. 23:06
 6/23 anonim ***** válasza:

Nem elkeseríteni akarlak, hanem szeretnék megértetni valamit veled.

először is az hogy valaki imádkozik másokért az nagyon szép dolog kell is.

Ám így, hogy azt se tudjuk mi a baj, ki vagy , és egyáltalán mi a probléma tárgya, mert ugyan is Isten nem hallgat meg olyan kérést ami ellenkezik a nézetével.

Más részt a teremtő nem pincér, s ha most segítene mi a biztosítéka, annak, hogy utána még "foglalkozni" fogsz vele, vagy csak most kell neked, egyébként pedig neked magadnak is kérni kell tudni vagy is Te is imádkozhatsz hozzá, sőt kell hogy kérd meg hogy hallgasson meg.

Mert aki kér az kap, ahogy Jézus mondta....

2013. dec. 5. 23:56
 7/23 anonim ***** válasza:

Kérj tőle bölcsességet, erőt, hogy a szeretet útján járhass és bocsássa meg vétkeidet, hogy segítsen távol maradni a gonosztól, rossztól.

Őszintén beszélgess vele és ne az okkultizmusban reménykedj...Szerető atyádként tekints rá, ne félj tőle! Előtte semmi sem titok, ő irgalmas és igazságos...

(mások szabad akaratát pedig ne akard sérteni).

Egyébként apa leszel?

2013. dec. 6. 01:51
 8/23 A kérdező kommentje:
Párkapcsolati nehézségek. Elkell dontenem hogyan tovább. Szerettem volna hazasodni,és szerettem volna apa lenni, de megcsalt.... nem tudom merre tovább. Sötétseg van a szivemben.nagyot csalódtam. Ő szeretne velem lenni
2013. dec. 6. 07:02
 9/23 anonim ***** válasza:

...nem az a kérdés, hogy a párod szeret-e, inkább az, hogy te szereted-e ...eléggé ahhoz, hogy megbocsátani tudjál neki...minden ember tévedhet, mindenkinek szüksége van (lesz) mások megbocsátására...és bizonyosan neked is előfordul majd vagy már volt is az életedben olyasmi, hogy másoknak meg kellett bocsátani, és hibáiddal együtt elfogadni, szeretni téged...tedd te is azt, légy nagylelkű (ha tudsz), és bocsáss meg , adj neki bizalmat...talán sikerülni fog, "de mindig kettőn áll a boldogság"...a szeretet, a megbocsátás mindig többet, jobbat eredményezhet...főként ha ammellett kitartasz, akkor is ha néhányszor csalódás is ér...

...tehát a megbocsátásnál nincsen jobban kamatozó dolog, és ne ítélkezz, mert még te is léphetsz hasonló kátyúba, ugyanis nem egészen vagyunk a magunk urai, és nem tudhatod, hogy a sors a te számodra még mit tartogat...szóval a fő kérdés az, hogy mit tartasz fontosabbnak...azt-e hogy szereted, vagy azt, hogy most ítélkezhetsz fölötte...adjon neked az Isten képességet a megbocsátásra, és növekedjék benned a Szeretet...amen

2013. dec. 6. 08:42
 10/23 A kérdező kommentje:
hosszabb időn át csalt. hazudott közben. én szeretem teljes szívemből. megbocsájtottam neki,de félek,visszaél vele egy idő után. most azt mondja szeret,de egy időben azt mondta már nem szeret. lehet rájött kit veszitene el örökre.... nem tudom mit tegyek. Isten segitségét várom. imádkozzatok értem,mert a jó úton akarok haladni,és nem homokra építeni.....
2013. dec. 6. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!