Valaki beszámolna a teista sátánizmusról bővebben?
Figyelt kérdés
és a sátánisták szoktak temetésen lenni, vagy a szeretteiket elégetik?2013. máj. 27. 18:10
1/9 anonim válasza:
Azaz isten hívő sátánizmus?
Ha sátánban hisznek az már feltételezi istent is nem?
Amúgy az átlag irányzatokban közömbös sátán vagy isten létezése, csak az én számít.
Vannak olyan irányzatok ahol sátánnal sem foglalkoznak csak a sátánizmussal megegyező elveket vallanak.
2/9 anonim válasza:
ezt jó tudni hogy aki a "szeretteiket elégetik" azok sátánisták
3/9 anonim válasza:
Az nem az Ateistasátánizmus ? Olyan mint a South Parkban az antiszemita zsidó feletkezet, nemde ? :-D.
5/9 anonim válasza:
"és a sátánisták szoktak temetésen lenni, vagy a szeretteiket elégetik?"
6/9 anonim válasza:
És akkor értelmezd ezt és azt is amit te irtál...
7/9 Csak_Norris válasza:
Sátán és Isten sem létezik. Mindegyik emberi kitaláció zagyvaság.
8/9 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom.
2013. máj. 29. 01:00
9/9 Alaque válasza:
Ördögimádásra gondolsz? Nem hiszem, hogy létezne olyan, hogy valaki a keresztény isten ellentétéhez imádkozna. Persze lehet, hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!