Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a sátánizmus...

Mi a véleményetek a sátánizmusról, valamint mit kell róla tudni?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam már róla, de úgy vélem, ez nem elég...

Olyan embert szeretnék kérdezni róla, aki "jártas" ebben.

Nagyra becsülöm ezt a "világnézetet" amit ez a "vallás" nyújt...

Szóval írjatok róla pár dolgot, ha kérhetem.

Valamint arról is, hogy vannak ennek külön ágai? Tehát valaki a zene miatt lesz Sátánista, valaki a világnézete miatt, valaki mindkettő, stb?

2012. nov. 13. 14:25
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Szóval mindent, amit kell róla tudni.
2012. nov. 13. 14:26
 2/25 Takumi ***** válasza:
0%

A véleményem az hogy baromság. CSak gratulálni tudok, remélem majd kinövöd.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__1..

Milyen világnézetet nyújt neked ez??

2012. nov. 13. 15:32
 3/25 A kérdező kommentje:

Ez így már baromság...

Én csak metalt hallgatok, meg tetszenek a pentagramm jelek, meg szoktam 666-ozni... Meg írtak ebben a "LaVey" es ateizmusban dolgokat és volt olyan, ami hasonlít rám, de itt ki is fúj... mégsem érdekel annyira.

2012. nov. 13. 15:43
 4/25 A kérdező kommentje:
Az viszont tény, hogy kezdek az ateizmus felé hajlani... Szóval nem hiszek semmilyen istenségben, mert ez is egy baromság...részemről ennyi.
2012. nov. 13. 15:44
 5/25 anonim ***** válasza:
51%

"Olyan embert szeretnék kérdezni róla, aki "jártas" ebben."

Mit értesz "jártas" alatt? Akit gyötörtek már meg bukott angyalok, vagy aki részt vett már olyan összejövetelen ahol valakit ördögi kötelékektől szabadítottak és egyébként mondjuk keresztény hívő az is rendelkezik némi ismerettel. Vagy csak azok írjanak akik a gonoszt imádják?

2012. nov. 13. 15:46
 6/25 A kérdező kommentje:

És ha van is ilyen, az max bennünk, emberi lényekben "él"...

Az egyén értéke meg továbbra is fontos.

7/25 A kérdező kommentje:
Mindenkire gondoltam.
 8/25 A kérdező kommentje:

És nem tudom, hogy miért nem egy üzenetbe írtam le ezeket...

elnézést.

2012. nov. 13. 15:47
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező.

A sátánizmus igen veszélyes dolog.

Ez a gonosz személy mivel nem fizikai test, nem ember, magasabb rendű élőlény, így nem szabadna vele foglalkozni.

Több szempontból is előnyösebb helyzetben van tőlünk.

Egy részt mert szemünk számára láthatatlan, ha meg is mutatja magát, csak a szolgáinak, akik már elkötelezték magukat mellette.

Más rész hatalmasabb erővel rendelkezik, és mivel igen gonosz, iszonyúan meg tudja gyötörni az embereket, köztük azokat is akik elakarják hagyni Őt, miután szolgálták.

Ám ennek ellenére tud jót tenni a szolgáival, az életükért cserébe.

Elő tudja idézni, gazdag légy sikeres szép, és "minden" amit csak kívánhatsz.

Ám egyet ne felejts el akit megszerzett azt nem engedi egy könnyen, sátán igen rafinált, sok ezer éves tapasztalat van mögötte.

Ő sokat ígér, keveset ad, és azután mindent elvesz.

Sátán Isten legfőbb ellensége, és azok is akik szolgálják Őtr.

Az eljövendő rendszerben Sátán megkötöztetik, a szolgái pedig "sajnos" Armageddonkor elpusztulnak

ezért is írta, hogy Sátán sokat ígér, Ádámnak azt igérte, Isten lesz, nem lett az, keveset kapott tőle az örök élethez képest és aztán a lázadása miatt meghalt

Jól gondold Át

2012. nov. 13. 16:32
 10/25 Zsizsik666 ***** válasza:
46%

Van teista, meg ateista sátánizmus, meg vannak divatsátánisták, ördögimádók is.

A Lavey féle, gondolom feltűnt, hogy nem a Sátánban hisz.

[link]

Van a spirituális, pl. az meditációra tanít, meg fejlődésre, jógázni kell, meg okkult gyakorlatot szerezni, mindemellett, akkor nem neked való, mert itt elismerik istenként a sátánt, mint az emberiség teremtőjét. Vannak benne túlzások, meg összeesküvés elméletek, amikben lehet valami, de azért eltúlozzák azt is kicsit. A meditációs technikájuk viszont nagyjából jó.

2012. nov. 13. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!