Noé bárkájában hol lehettek a föld alatti élőlények, valamint a vízi élőlények közül az édes ill. sós vizűek, (attól függően, hogy milyen vizű volt az özönvíz) valamint a folyami halak?
Így van. A tanítását kell figyelni a történeteknek.
De a kérdésedre a válasz:
1. A magok bárhol elférnek. A gyerek állatok meg nem foglalnak sok helyet. (de miért ne vihetett volna magával DNS-t?)
2. Honnan veszed, hogy akkor volt sós és édes víz és rengeteg hal élt?
Biztos a tankönyvek írták:)
Egyébként minden kimagyarázható, de értsétek meg, hogy ez nem egy biológiai tankönyv!
nem mondom, hogy nem fontos a mondanivalója, de az egy másik kérdés lenne. engem most ez érdekel.
a mondanivalójával kapcsolatos dolgoknak is megvan a maga helyük.
A sós víz nem édesül, az édes víz lesz sós a kioldódott sótól. És ezért lesz egyre több sós víz.
" mivel pl. a
vérünk sótartalma kb. olyan
százalékú, mint az őstengeré."
Csókoltatlak, küldj nekem is egy mintát abból az tengerből.
Kedves kérdező! A 4-s válaszoló több ésszerű válaszra hívta fel a figyelmet, melyek alapján a bibliai vízözön története akár valóságos is lehet. Az igazság az, hogy nincs igazi okunk jelképesen értelmezni ezt a beszámolót!
Persze sok olyan jelképes szöveg van a Szentírásban, mely nyilvánvalóan az, de nem minden az.
nem írtam olyat, hogy édesül a sós víz.
őstengernek olvass utána, a érdekel.
Kérem az írjon, aki a kérdésem re válaszol, és ne az, aki azt elemezgeti, hogy miért nem kellene ilyeneket kérdeznem.
mivel több verzió is lehet, emiatt több válasz is érdekel.
arra a kérdésemre, hogy "hol" tarthatta az állatokat (akár dns) formájában, a 4-es sem válaszolt. hacsak nem a "bárhol"-ra gondol, de azért annál konkrétabb ötlet érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!