Mi a véleményetek a sátánizmusról, valamint mit kell róla tudni?
Sokat olvastam már róla, de úgy vélem, ez nem elég...
Olyan embert szeretnék kérdezni róla, aki "jártas" ebben.
Nagyra becsülöm ezt a "világnézetet" amit ez a "vallás" nyújt...
Szóval írjatok róla pár dolgot, ha kérhetem.
Valamint arról is, hogy vannak ennek külön ágai? Tehát valaki a zene miatt lesz Sátánista, valaki a világnézete miatt, valaki mindkettő, stb?
Akkor mond meg neki hogy holnap délután 3kor találkoznék vele itt a házamban...
Amúgy erről nem kell meggyőznöd hogy létezik, én hiszek amit hiszek, te is hiszel amit hiszel és ez így van rendjén, nem kell hogy meggyőzzük a másikat az álláspontunkról. Én csak válaszoltam a kérdező kérdésére, és definiáltam a sátánista számára létező istent.
"Akkor mond meg neki hogy holnap délután 3kor találkoznék vele itt a házamban... "
Nem akkor lehet vele találkozni amikor te szeretnéd hanem amikor ő akarja. Ugyanis Isten a főnök és nem lehet neki parancsolgatni.
Ettől függetlenül ha legyőzi valaki a szórakozottságát és a belső ima útján eljut a megfelelő szintre az előbb-utóbb meg fogja hallani Isten hangját mert Isten nagyon szereti az embereket és odafigyel ránk.
"Amúgy erről nem kell meggyőznöd hogy létezik, én hiszek amit hiszek, te is hiszel amit hiszel és ez így van rendjén, nem kell hogy meggyőzzük a másikat az álláspontunkról."
Én nem hiszek Istenben hanem tudom hogy létezik mert már találkoztam Vele.
De abban igazad van hogy nem vagy köteles elhinni amit írok, szabad akaratot kaptál, azt tehetsz amihez kedved van.
"Én csak válaszoltam a kérdező kérdésére, és definiáltam a sátánista számára létező istent."
Nem baj hogy leírtad azt amit helyesnek gondolsz, én is ezt tettem :)
"Akkor mond meg neki hogy holnap délután 3kor találkoznék vele itt a házamban..."
De azért megmondtam neki. Figyelj oda ma 3-kor :)
Akkor ez nem jött össze, mert 3-kor az orvosnál ültem (már egy fél órája) és utána a diabéteszen voltam este 9-ig, fél 10-re értem haza, és még pluszba be is ázott a konyha...
Engem nem szeret ezek szerint.
de örülök, hogy így fogod fel, mások megsértődtek volna azon amit mondok. (végre egy intelligens ember) :) Üdvözletem!
"Akkor ez nem jött össze, mert 3-kor az orvosnál ültem (már egy fél órája) és utána a diabéteszen voltam este 9-ig, fél 10-re értem haza, és még pluszba be is ázott a konyha...
Engem nem szeret ezek szerint."
Nem baj, szerintem Isten akkor is meghallgatta az imámat és teljesíteni is fogja a kérést előbb vagy utóbb. Ő jobban ismeri az alkalmas időpontot, majd valószínűleg később fog jelentkezni nálad.
"de örülök, hogy így fogod fel, mások megsértődtek volna azon amit mondok. (végre egy intelligens ember) :) Üdvözletem!"
Köszi igyekszem :) Bár őszintén szólva nem is értem hogy min lehetett volna megsértődnöm. Régebben én is black metált hallgattam és olyan együttesek koncerjeire is elmentem és úgy öltözködtem hogy az alapján sok hívő valószínűleg sátánistának titulált volna. Én nem gondoltam magam annak és nem is tekintettem ezeket a dolgokat bűnnek akkoriban. Ezért amikor sátánistákat vagy rockereket látok akkor még mindig rokon léleknek gondolom magam, akkor is ha azóta már nagyon ügyelek rá hogy ne sértsem meg Istent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!