Mi a véleményed a sátánistákról?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 18:19
1/18 anonim válasza:
Azokat akik macskákat, kutyákat stb. állatokat kínoznak azokat elítélem, és undorodom tőlük.
...
Akiknél a sátánizmus azt jelenti, hogy imádják Sátánt/Lucifert/Enkit/stb., de nem kínoznak állatokat, azokat csak szimplán hülyéknek tartom mint a keresztényeket.
4/18 anonim válasza:
Ha annyira szeretik a sátánt gyújtsák föl 1mást és jussanak pokolra (ami az én szememben nem létezik :D )
5/18 anonim válasza:
nem szeretem őket, mert ők valójában reptiliánisták csak nem tudják
6/18 anonim válasza:
Melyikről? Az állat áldozós, az ateista irányzat, Luciferánus vagy a spirituális sátánizmus akik meditálnak?
Én az utolsót ismerem (spirit of eridu) és kimondottan jó véleménnyel vagyok róluk
És nem vagyok Sátánista vagy náci!
7/18 anonim válasza:
Nem vagyok nagy véleménnyel róluk, főleg nem az ilyenek után :
8/18 anonim válasza:
Baromsag.
Ugyanugy, mint "istenistanak" lenni.
Vagy LRE-snek.
Vagy akarmilyen nem letezo dolog hivenek.
9/18 anonim válasza:
Szia! Mivel a sátánizmus egy vallás, amely senkit nem határoz meg 100-ban, ezért a sátánistákról nem, csak a sátánizmusról tudok véleményt mondani. Nem értek vele egyet. A sátánizmus lényege a saját személyiség egyfajta "imádata" (ez a szó talán nem a legmegfelelőbb, de remélem, értitek) - szóval a személyi vágyaid mihamarabbi megélése. Szerintem ez a gondolkodás filozófiailag hibáqs, mert a külső tekintélyek rabszolgaságából való menekvés könnyen önmaga rabszolgájává teszi az embert... Az egóval, a küls6wő énnel való azonosulás hosszú távon skatulya és akadály, amelytől nehéz megszabadulni. Arról nem is beszélve, hogy az "én" princípiumként való kezelése logikailag is hibás. Remélem, választ kaptál a kérdésedre.:) További szép napot!
10/18 anonim válasza:
Mint az összes többi vallásról. Amiben hinni kell, az nem az én világom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!