Mi a véleményed a sátánistákról?
Nem tudom mert nem ismerek egyet sem, de kíváncsi vagyok.
Az állatkínzókat nem szeretem.!!
Eltévedtek, mint maga az ördög, aki valaha angyal volt. Nem tudják igazából, milyen lehet a Pokol,vagy a Mennyország, de senki se tudhatja. A sátán nem szereti még a sátánistákat sem, csak ad valamit, valami nagyobb dologért cserébe. És akik magukat sátánistáknak tartják, azok sokan szeretnek valamit/valakit. Azok nem igazi sátánisták, nekik csak magukat lehetne szeretni. Én személy szerint elítélem őket.
U.i.: Keresztény vagyok, törődj bele.
Azok akik csak amolyan divat sátánisták gyakorlatilag teljesen ártalmatlanok. Pár éve felültem a trolira és ott volt egy rakás tini, srácok-csajok vegyesen, tetőtől talpig feketébe öltözve. A nyakukban sátáncsillagok lógtak, (ötágú csillag, vagyis pentagramma, amelynek az egyik ága lefelé mutat) továbbá fordított keresztek és egyéb sátánista jelképek. Sejtettem, hogy mi van, ezért odamentem az egyik kiscsajhoz, és megkérdeztem mit jelképet az a csillag a nyakában? Csak nevetgélt bután. Aztán megkérdeztem mit jelképez a megfordított kereszt? Ugyanolyan bután és zavarba esetten nézett. Fogalma sem volt, végül annyit nyögött ki, hogy "hát... ez most egy ilyen divat". Amikor azt mondtam, hogy ezek mind sátánista szimbólumok, még mindig csak lesett, mert még azzal sem volt tisztában, hogy mi a sátánizmus.
Szóval az ilyenek szerintem veszélytelenek. (még) De a sátánizmust amúgy szigorúan tiltanám és büntetném is, mert amíg csak bohóckodnak addig marhára nem érdekel, de amikor elkezdenek állatokat kínozni az már durva. Amúgy nemrég olvastam, hogy egy sátánista csoport megölt egy fiatal srácot, aki egykor a barátjuk volt de már vagy 2 éve kilépett közülük. Ezért egy emberáldozati ceremónia alkalmával őt ölték meg. Közben az is kiderült, hogy előtte állatokat is kínoztak és öltek már. Most 20 év börtönt is kaphatnak, de szerintem ez kevés. Az ilyeneket egy életre be kellene zárni, nem csak a gyilkosság miatt, hanem mert veszélyesek. Tessék, itt a link, el lehet olvasni:
És ha ezek után is úgy érzi valaki, hogy szimpatizál velük, az egy idióta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!