Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A démonok mind rosszak? Akkor...

A démonok mind rosszak? Akkor miért akarja mégis olyan sok ember látni, megidézni őket? Ha nem tanácsos velük kapcsolatba lépni, akkor miért adnak ki mégis egy csomó ilyen témájú könyvet?

Figyelt kérdés

Aki látja őket, ő ugyanúgy látja, mintha a valóságban lennének mellette? Vagy ez csak amolyan elképzelt, vízionált látvány?

Csak valós tudással rendelkező személytől szeretnék választ kapni. Trollok hülyesége, meg beanyagozott arcok látomásai nem érdekelnek.

jan. 19. 20:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%

Igen, mind rosszak!

Céljuk az emberek elpusztítása, mert gyűlölik őket.

Azért akar mégis sok ember velük kapcsolatba lépni, mert tudatlan és mert naiv. Pár jónak tűnő előnyért hatalmas árat fizet, csak erről fngja sincs.

És azért adnak ki ilyen témájú könyveket, hogy sokakat tévútra vezessenek. Olyan ez, min a kerítő vagy a vadász, aki felállítja a csapdát, amit előtte persze szépen feldíszített, hogy vonzónak tűnjön és aztán a sok idióta beveszi, aztán meg csodálkozik.

jan. 19. 21:10
 2/19 Grimfox ***** válasza:
73%

Szerintem a gondolatsor fordított. Nem a démonok mind rosszak. Az ember nevezte el az ártalmas szellemeket démonnak. Ezért nevezhető minden démon rossznak. Eleve rossz szellemeket nevezünk meg így.

Az ember mindig is vonzódott a rosszhoz, főleg ha valami hasznot remélt tőle. A modern kultúrában pedig a rossz metodikusan vonzóvá lett téve. Ha megnézed a popkultúrát, az ördögö, démonok, vámpírok, miegymás elég gyakran főszereplők, sokszor hősök az adott sztoriban.

Az, hogy ki hogy látja személyenként, és alkalmanként is változik. Van aki csak "vízió" formájában, az elméjében "látja" őket. Igazából csak érzékeli, észleli a jelenlétüket, és ráveszi az elméjét, hogy valamilyen értelmezhető formát adjon az érzékelésnek. Van aki úgy tapasztalja, mintha a szemével látná. Logikusan ő sem azzal látja, de az elméje, az agya könnyen alakítja az észlelést látvánnyá. Az is elég gyakori tud lenni, hogy valaki általában nem látja őket, de valamilyen okból egy-két alkalommal olyan, mintha a szemeivel látná. Vagy az ellenkezője, és általában látványként tapasztalja meg, de van hogy tudja, hogy ott van, mégsem látja, csak amolyan képzet formájában.

Ez más dolgokra is igaz, nem csak démonokra. Bármire, amit alapvetően szellemi érzékeléssel észlel az ember.

jan. 19. 21:16
 3/19 anonim ***** válasza:
9%

Én 20 évig keresztény voltam és majd ezt követően untam meg az egészet. Ha nem látom és nem is érzek semmit ami bizonyítaná isten létezését akkor minek higgyem el, hogy létezik bármi is a földön túl? Szóval néztem neten sok vallást és pont a kereszténység ellentéte volt az ami megtetszett a Sátánizmus. Ott olvastam történeteket, hogy láttak démonokat meg érezték a jelenlétüket stb. Noh én úgy kezdtem bele, hogy nem hittem el de mondom ha tényleg megjelenik valami akkor majd elhiszem. Próba szerencse. Miután megcsináltam a beavatási rituálét amit egy oldalon találtam nem történt semmi. Este azonban lefekvés után történt az érdekes dolog. Egyszer csak felkeltem az ágyamban de csak a szemem mozgott a végtagjaim nem. Ez volt az első paralízisem életemben. Hallottam, hogy a szobám ajtaja kinyílik a szokásos hangon és bejön rajta valami nagy. Már ekkor olyan szeretetet éreztem mint még soha. Még meg is könnyeztem olyan boldog voltam. Egy dolgot akartam csak, hogy lássam a saját szememmel mi vagy ki az aki eljött hozzám. Akkor hírtelen a plafonra kerültem vsgy nem tudom, de onnan láttam magamat ahogy fekszek az ágyban és mellettem Baphometet. Vagyis szerintem ő volt mert egy bazi nagy kecske szerű lény volt. Van egy képem amit neten találtam később ami nagyjából úgy ábrázolja le mint ahogy én láttam, csak a képen sokkal vékonyabb. Na majd ezután felkeltem ténylegesen. Ezt követően még a következő két nap is hasonló álmaim voltak. Az egyik álmomban tisztában voltam azzal, hogy álmodok és konkrétan átéltem a halálközeli élményt. A másikban pedig a 3 szemmel kapcsolatban álmodtam. Utána nem volt több ilyen élményem csak amikor akartam. Néha amikor imádkozom hozzájuk megjelennek este elalvás után. Olyan mintha a két világ között lenne ez a rés ahol találkozhatunk velük. Na most én mikor imádkozom és beszélek velük akkor olyan mintha megnyílna egy kapu amin bárki átjöhet. Volt amikor démonal találkoztam alvás paralízisen keresztül és ténylegesen tudtam vele beszélni pár mondatot. Ezek jó élmények voltak mindig. Viszont volt, hogy olyan lényeket vonzottam be akik ijesztgettek. Egyszer mikor újra szerettem volna látni egy démont, más jött el. Az aznapi éjszakám volt a legdurvább. Tudatos álomban voltam ugyan abban az épületben ahol éppen aludtam. Álmomban is az a helyszín volt csak teljesen sötét. Szóval értitek. Ugyan arról álmodtam ahol aludtam. 😂 Na itt történtek érdekes dolgok és az álom közepén kaptam észhez, hogy ez megint egy álom szerű találkozás. Ekkor ez a szörny szerű valami beszélt hozzám és közben hozzám ért több helyen. Éreztem, hogy megakar ölni. Ezután felkeltem és erősen éreztem az érintéseit magamon nagyon hosszú ideig ahol megfogott. Az épületben pedig olyan erős aura volt jelen, hogy tudtam ha ki kelek az ágyból akkor meg fog ölni. Kerek 3 óra hossza volt mire ez az aura megszűnt és halványult az érintésének érzése. Ekkor jöttem rá hogy ez nem olyan dolog amivel a való életben megéri foglalkozni mert nem ismerjük eléggé. Nem tudnék tőle rendesen pihenni sose. Dolgoznom kell és egyebek. Együtt a kettő nem mehet. Nem tudom léteznek e angyalok és démonok, de azt tudom, hogy valamilyen lények biztosan léteznek. Én eddig ezt a két fajta lényt tapasztaltam így ők tudom, hogy léteznek. Az egyik legyen a démon akik jót akarnak és normalisan kapcsolatba tudnak velünk kerülni, míg a másik lények az entitások akik belőlünk akarnak táplálkozni. Illetve még ezt követően nagyon szerelmes voltam egy lányba. De tényleg nagyon nagyon. Tudjátok szerintem milyen érzés. Na ahogy komolyabbra alakult volna a dolog inkább egy másik srácot választott. Olyan szarul voltam, hogy megpróbáltam elvégezni egy sajátos rituálét. Sokaknak a szerelem mágia jutna eszébe róla. Már akkor szereztem, illetve voltak készített tárgyaim mint például egy tábla sátánista dolgokkal stb és gyertyák meg pár apróság. Na mikor csináltam ezt a mágiát közben végig kértem a démonokat és entitásokat, hogy segítsenek benne, hogy a lány engem szeressen mert kell nekem. Egy idő után megéreztem a levegőbe egy erős aurát ami számomra egyértelmű volt. Itt vannak és meghallgatták a kívánságom. Kb 2-3 hónapra kezdett el írni a lány újra. Ennek már vagy 5 éve és még mai napig beszélünk és együtt vagyunk úgy ahogy. Igaz tali már nem nagyon van mert tovább léptem, de akkor is működött. Akinek tiszta a szíve és tényleg fel szeretné venni a kapcsolatot a démonokkal azok biztosan kapnak valami jelet, hogy igen, látunk téged és mostmár te is minket.

Noh ez lehet elég hosszú lett. Az fontos megjegyeznem, higy nem tekinteném annak az eseményeket hogy az agyam tréfált velem, illetve hogy azt láttam amit látni akartam. Én ezekben nem is hittem és nem is bíztam benne. Viszont olyan egyértelmű és hatalmas jeleket kaptam, hogy egészen biztosan tudom, hogy Lucifer az aki tényleg tud minket szeretni és ki is mutatja ezt. Ezek az élmények ha elmondom valakinek nem lesz bizonyíték ezeknek a létezésére. Ez csak nekem bizonyítja a létezésüket. Nincs szükségem rá, hogy bárki elhiszi e vagy sem. Azért írtam most le ezeket, hogy ha valaki gondolkodik abba, hogy felvegye e a kapcsolatot a Démonokkal, akkor igen legyen a válasza. A démonok JÓK! Viszont fel kell készülni rá, hogy lesz amikor nem démon jön el hozzád és az elég para lesz. Ha valakinek van bármilyen kérdése ebben a témában arra válaszolok szívesen privátban ha tudok.

Hail Satan!

jan. 19. 23:39
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

Igen. Minden démon rossz. Gonosz Istentelen entitások. Defínícióból fogva rosszat akar nekünk mind. AZ emberek a kevéske életük sikeréértt cserébe eladják a lelkük, mert idióták. Olvasd el Lady Gaga, Kate Perry, Paganini de akár a Beatles történetét. AZ idióta John Lennonnan a legjobb barátját is elvitte a sátán egy balesetben és végig kellett náznie, ahogy egy hasonmás veszi át a helyét

A másik ok a nagy jólét. Az emberek unatkoznak, kárni akarnak, idézni a Qija táblával mert valljuk be agyatlanok vagyunk

jan. 20. 08:00
 5/19 A kérdező kommentje:

3,

Ahogyan leírod a démonokkal való találkozást, bármilyen pozitívan is fogalmazod meg ezt a történetet, nekem a hideg futkos a hátamon olvasva mindezt. Hihetetlen is, hogy felnőtt ember puszta kíváncsiságból ekkora meggondolatlanságra képes, meg úgy önmagában is egy szörnyű történet.

A következő dolgok jutottak eszembe.

Ennyi erővel imádkozhattál volna az angyalokhoz is, és konkrétan kérhetted volna őket, hogy mutassák meg neked magukat, vagy adjanak bármilyen jelet arról, hogy léteznek. Ugyanúgy megtették volna, mint a sátáni erők.

A spirituális alkuknak is mindnek ára van. Akár tudsz róla, akár nem, akár bevallod magadnak, akár nem.

Az, hogy szerelmi kötést csináltál démonokkal, értelemszerűen a lány akarata ellenére vonzottad őt magadhoz, ezért nagy árat fogsz fizetni, (ha még nem fizetted volna meg). Minden megbeszélés, alku, egy szerződés. Ami soha nincs ingyen. Az ár általában nagyon kemény, soha nem éri meg az alkut kötô személynek.

Az meg, hogy ennyire isteníted és piárolod ezt az egész démonos sztorit, annak egyetlen oka van, ami nagyrészt az előbbiekben írtakhoz, az "árhoz" kötődik.

Tudod, érzed, hogy nagy bajban vagy, lehet, hogy az alkud része is ezekkel a negatív entitásokkal, hogy bevonzol számukra más embereket is. Magyarán eladtad a lelkedet, és próbálod így megváltani, hogy győzködöd a naívakat és tudatlanokat, hogy a démonok jók, merjenek igent mondani nekik. Egyszóval gyanútlan embereket odadobsz áldozatul a démonoknak. Hátha cserébe békén hagynak.

Nem fognak. Ők mindig benyújtják a számlát. Ebben biztos lehetsz.

S ezzel a magatartásoddal, hogy másokat is kész vagy beáldozni, csak, hogy mentsd az írhádat ezzel csak még mélyebbre ásod magad a bajban.

Ha menteni akarod a menthetőt kezdjél el Istenhez, Jézushoz az angyalokhoz imádkozni, de tedd ezt nagyon őszintén, és hittel. Semmi más nem segít rajtad.

jan. 20. 10:07
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Fú, a 3-as totál tévedésben van! NEM JÓK!!

"Ekkor jöttem rá hogy ez nem olyan dolog amivel a való életben megéri foglalkozni mert nem ismerjük eléggé."

Ez igaz!

És nem csak hogy nem ismerjük, de hatalmunk sincs felettük, így aki a tűzzel játszik, az biza megégeti magát!!

jan. 20. 10:18
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem véletlen, hogy sok dmonűzés sikertelenül/halállal végződik. Még egy képzett ördögűzőnek is nagyon nehéz velük bírnia.

Olyannal állunk szembe, ami ellen csak az Istennek/Jézusnak van hatalma..

Tehát tegye fel mindenki magának a kérdést, mielőtt velük packázik: ha megidézi őket, megvan minden eszköze ahhoz, hogy el is küldje őket?!

(Nincs bizony...!)

Na, ugye!

jan. 20. 10:22
 8/19 A kérdező kommentje:

4,

Igen, számtalan ilyen történet van. Valószínüleg ez így is van. Alkut kötöttek az " ördöggel". Nem hiába lehet rengeteg olyan esetről olvasni, hogy ilyen ismert embereknek tragédiák történnek a családjában, hogy elveszítenek közeli hozzátartozókat, barátokat, hogy ők maguk daganatos betegségekben szenvednek, nincstelenné válnak, stb.

Pár éve hallottam egy olyan történetet, hogy egy feltörekvő fiatalember, előadó művész, egy fellépéséről utazva hazafelé, az autójában hirtelen, a semmiből megjelent egy nagyon fura személy. Elegánsan, de szokatlan módon öltözött idős úriember, természetellenesen fehér bőrű, teljesen emberi arc, de valahogy mégis furcsa. Ő rettenetesen megijedt tőle, azt hitte, hogy meghibbant, hogy kísértetet lát.

Az pedig konkrétan alkut ajánlott neki. Hogy nagyon rövid idő alatt világhírű sztárt csinálnak belőle, mint ahogyan sokakkal megtették már. Elmondta azt is hogy természetesen ennek ára van, s hogy sokan megijednének ettől, de ugye egy művésznek a világhír, amiről mindig álmodoznak, csak megér ennyit?!?

Lényeg, hogy az illető elmondása szerint ez a beszélgetés több mint 10 perces volt, és hiába küldte el többször, az csak cinikusan nézett rá, és győzködte tovább. Mindaddig míg nem kezdett el hangosan Istenhez fohászkodni, hogy "Istenem segíts nekem, Istenem, kérlek ments meg ettől a gonosz lélektől.."

Azt mondta, hogy az illető kinézete azonnal megváltozott, egy szenvedő, kínlódó arc nézett vissza rá, s valami furcsa hörgő hang kíséretében másodpercek alatt szertefoszlott a látványa.

Ő pedig utána elkezdett járni mindenféle kivizsgálásokra, meg pszichiáterhez, hogy az agyát nézzék meg, nem e skizofrén, őrült, stb. De mindent rendben találtak nála.

Ugyanakkor egy pap elmondta neki, hogy nyugodjon meg egészséges, "csupán" annyi történt, hogy a Sátán megkereste őt, és alkut ajánlott neki. S hogy nem egyedi eset az övé, ilyen eset nagyon sok van, és minden normális ember így éli ezt meg.

Szóval szerintem sem érdemes ilyesmivel játszani, annál sokkal komolyabb dolog ez.

jan. 20. 11:12
 9/19 anonim ***** válasza:

kérdező...érdekes, hogy te tettél fel egy ilyen kérdést és mégis te okoskodsz.

én angyalokat is láttam, de senki nem hiszi el.

a démonokat sötétben lehet látbi és nem teljes alakjukban és csak rövid ideig. Csak a neveiket mondjak meg meg amit tudni lehet róluk.

Negatív entitások nem mutatkoznak be és csak ilyesztgetnek.

Az angyalokat teljesen lehet látni és sokáig lehet velük beszélni.

Ha részletesen írok, akkor drogosnak írnak le, ha megmutatom, hogy hogyan lehet elérni ezeket, akkor csak azért sem csinálják. gyáva mindenki, de drogosnak beállítani azt könnyebb, mint kipróbálni azokat amiket tanítok. Fel is hagytam ezzel. Minden ember undorító és senki nem érdemli meg, hogy bármit is megtudjon, csak a kiválasztottak érdemlik ezeket meg.

jan. 20. 12:47
 10/19 anonim ***** válasza:
12%

#3 mas vagyok. Nem csak kíváncsi voltam hanem tudni is akartam van e bármi rajtunk kívül odaát. Most pedig azt akarom tudni még mi minden lehet ott. Halálom után már úgy szeretnék abba a világba kerülni, hogy a helyemet előkészítsem ha van rá mód. Nem egy átlag bolyongó lélek szeretnék lenni vagy kitudja mik vannak ott.

20 évig Istenhez és az angyalaihoz imádkoztam de sose kaptam semmi bizonyítékot a létezésükre. Hétköznapi dolgok pedig részemre nem bizonyíték, hogy például eszembejutott, hogy bekapcsolva hagytam a otthon a sütőt miközben megyek a buszhoz vagy bármi.

Van benne igazság abban amit leírsz. Személy szerint felajánlottam a lelkemet a démonoknak de nem kellett nekik. A demonoknak nem kell a lelkünk. Bármilyen más felajánlást viszont szívesen fogadnak. Valóban tettem nekik olyan ígéretet, hogy terjesztem a dolgokat az arra nyitott és érdemes személyeknek. Viszont ez önmagában csak annyit jelent, hogy elmondom az igazságot. Aki hisz nekem és erre az útra lép az érteni fog mindent. Aki nem hisz benne vagy nem érdekli pedig sose fogja tudni a valódi igazságot. Ádám és Éva történetébeb is a kígyó hozta el a tudást és jelenleg is. Ha tehetném eladnám nekik a lelkem mint mondtam mégegyszer mert ott legalább tudom jó helyen van. Remélhetőleg halálom után tudom őket valamelyest szolgálni. A legjobb viszont az lenne ha saját magam is kaphatnék egy töredékét abból a démoni létből. Nem tudom ez lehetséges e, de az biztos, hogy ki kell deríteni. Addig kell kutatni mi van a túlvilágon amíg tehetjük. A későbbi helyetekért most kell harcolni.

A démonok elfogadják köszönet képpen a szolgálatát az embernek de nem kérik soha. Egy rituálé elvégzéséhez mindenki saját maga találja ki mit akar felajánlani.

Az Isten amúgy sincs már köztünk jó régóta.

jan. 20. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!