Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A démonok mind rosszak? Akkor...

A démonok mind rosszak? Akkor miért akarja mégis olyan sok ember látni, megidézni őket? Ha nem tanácsos velük kapcsolatba lépni, akkor miért adnak ki mégis egy csomó ilyen témájú könyvet?

Figyelt kérdés

Aki látja őket, ő ugyanúgy látja, mintha a valóságban lennének mellette? Vagy ez csak amolyan elképzelt, vízionált látvány?

Csak valós tudással rendelkező személytől szeretnék választ kapni. Trollok hülyesége, meg beanyagozott arcok látomásai nem érdekelnek.

jan. 19. 20:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9,

Attól , hogy feltettem egy kérdést, még miért ne szólhatnék hozzá a commentekhez??

A kérdezés nem azt jelenti, hogy az ember semmit nem tud a témáról.

A stílusod az meg enyhén szólva is megkérdőjelezhető. Acsarogsz az egész világra, utálsz minden embert.

Te egyáltalán mit keresel egy ezoterikus topicban?

Légy szíves ne írj több hozzászólást, mert agresszív, negatív ember vagy. Egy párbeszéd nem erről szól. Nem fröcsögésről, hanem ész érvekkel való megvitatásról.

jan. 20. 13:22
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem léteznek
jan. 20. 13:47
 13/19 anonim ***** válasza:
40%
ja
jan. 20. 13:49
 14/19 A kérdező kommentje:

10, igen, sejtettem, hogy szépen eladtad magad. S az ajánlgatásuk, hogy mennyire jók, az is a fizetés része.

Ezek után mondhatsz amit akarsz, mert a magyarázatodat nem szabad elhinni. Ugyanis magad is tudod hogy valótlant állítasz, de nincs más választásod.

Nagyon vacak állapotban lehetsz most, ha olyasmira vágysz, hogy ha egyszer majd elmégy, akkor a démoni világ részese legyél.

Nyugodj meg, az leszel.

A szolgájukként, mivel már eladtad nekik a lelkedet.

Ismétlem a korábbi szavaimat.

Imádkozz Istenhez, Jézushoz, az angyalokhoz.

Mert kizárólag csak ez tud megmenteni téged. Higgy benne, és ez megment. 🙏

jan. 20. 14:35
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
A Démonok is angyalok voltak akikben semmi rossz nincs. Amúgy teljesen jó állapotban vagyok mert a helyzetem stabil. A jó utat választottam. Istenhez imádkozzon aki szeretne de úgy se jut célba.
jan. 20. 14:40
 16/19 Szervizmérnök úr ***** válasza:
24%

"Ha nem tanácsos velük kapcsolatba lépni, akkor miért adnak ki mégis egy csomó ilyen témájú könyvet?"

Mert a könyvkiadás jó üzlet, ha olyan könyvet írsz, amivel tudatosan kiszolgálsz egy bizonyos célközönséget. Azaz szándékosan úgy rakod össze a mesét, hogy harapjanak rá a hiszékenyek.

Pandémia idején az álhírterjesztők például direkt gyártották azokat a hülyeségeket, amivel legtöbb kattintást érhettek el a közösségi oldalakon, Youtube-on stb., miközben ők maguk kinevették a hiszékenyeket, akik bedőltek nekik. Hogy valakit eltántorítottak egy védőoltástól, ami miatt az elhalálozott és/vagy a családja is, az ő szempontjából már nem egy lényeges faktor. Ő maga beoltatta magát, nyugodtan alhatott.

"beanyagozott arcok látomásai nem érdekelnek"

Beanyagozott vagy mentálisan sérült, egy a lényeg, hogy csak látomás. Épelméjű ember nem látott még démonokat szerintem. Ha én látnék, az elmém épsége miatt aggódnék inkább.

"Akkor miért akarja mégis olyan sok ember látni, megidézni őket?"

Enyhe túlzás, hogy "sok" ember foglalkozna ilyen hülyeségekkel. Akik igen (és nem csak poénból, hanem komolyan), őket a közvélemény nem is tartja épelméjűnek.

jan. 20. 17:55
 17/19 anonim ***** válasza:
40%
Én azon az oldalon vagyok, hogy nem gonoszak. Csak így van tanítva, hogy a démon az gonosz. Az én véleményem, hogy démonok nem gonoszak. Szerintem Isten a gonosz, aki büntet minket. Megfélemlít. Minden kis bűnünkért meg vagyunk fenyegetve. Ez az én véleményem.
jan. 20. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Hűű azta..na megint valaki nyitva hagyta a kaput az állatkertben

Az emberek a gonoszak (tisztelet a kivételnek)

A világ megérett a pusztulásra....

jan. 21. 17:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem gonoszak. De vannak köztük azok akik igen. Megint mások segítik az embert. Tisztelettel kell velük bánni és akkor nem lesz gond., ugyan úgy az univerzum részei
febr. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!