Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csepelnek mely részein nem...

Norbertusmagnus35 kérdése:

Csepelnek mely részein nem tanácsos éjszaka utazni egyedül még srácoknak sem?

Figyelt kérdés
Vannak bizonyos kerületek Budapestnek melyeket jobb elkerülni vagy tanácsos nem ott lenni éjszaka későn. De Csepelen vannak ilyenek? Szerintetek? Mik lehetnek a veszélyek egy fiú számára?

tegnapelőtt 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Mindenütt.
tegnapelőtt 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmi extra baj Csepellel.
tegnapelőtt 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Hordj magadnál önvédelmi fegyvert és akkor van esélyed megvédeni magad. Ja, és tanuld meg használni is. Akkor már nem kell mindenhova fosva menned.
tegnapelőtt 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egy ott élőtől úgy hallottam, hogy alapvetően Ófalu, meg talán Gyártelep gázosabb hely. Hogy ez mennyire igaz, és hogy éjszaka milyen, nem tudom. Nem nagyon jártam arra.
tegnapelőtt 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
3.-nál a pont! ALAP legalább 1 paprikaspray MINDIG.
tegnapelőtt 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Legrosszabb dolog, lehet hogy egy ellenor elkeri a jegyedet a buszon
tegnapelőtt 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Bárhol , zsebbe legyen CR vagy paprikaspray övön kés/ gázstukker . A majd kidumálom magam és biztos nem lesz bajom korszak 20 éve elmúlt .
tegnapelőtt 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!