Miért nem tanácsos kimondani egy "valódi" démon nevét hangosan?
Figyelt kérdés
Utánanéztem néhány démon név után, ugyanis novellát írok, ebből kifolyólag kellett valami ötlet hozzá. Aztán megláttam az oldalon vastagon kiemelt betűkkel, hogy "soha ne mondd ki egyik nevet sem hangosan!" A többit már nem nagyon értettem, papolt valami természetfeletti lényekről, rosszindulatú szellemekről, és a hozzáhasonlókról...#démon #démon név hangos kimondása
2017. ápr. 10. 21:45
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan kimondhatod nem lesz bajod de azért óvatosan emlegesd mert az adott démon felfigyelhet rá és ezáltal rád is
2/7 anonim válasza:
Azért, mert utána már joggal fognak hülyének nézni.
4/7 anonim válasza:
Mert ha otthin kiabálsz, jön anyád és add egy vérbeli paraszt tockost.
5/7 anonim válasza:
Hogy miért az jó kérdés, de afrikai törzseknél is van olyan emberfeletti lény aminek csak
ritkán mondják ki a nevét, nehogy megharagudjon, csak ünnepen, szertartáson. Egyébként a zsidóknál is van egy szabály, hogy nem mondják ki az istenük nevét, csak az évben az adott ünnepen.
6/7 anonim válasza:
Kimondhatod a démonok nevét. Ne higgy egy olyan oldalnak, ami még szerinted is érthetetlen összevisszaság. A többségnek, akik démonokról írnak, és ilyeneket írnak le, fogalmuk sincs a démonokról. Életükben nem tapasztaltak, nem láttak, érzékeltek semmi velük kapcsolatosat, csak egymást, és a dogmatikus rendszerben rögzült hiedelmeiket ismételgetik. Butaság.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. (azokat is, akik csak viccből írtak. azokon is jót nevettem :) )
2017. ápr. 12. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!