Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinél van a valódi hatalom?

Kinél van a valódi hatalom?

Figyelt kérdés

Te tudod, hogy melyik vagy, és ha igen, akkor honnan?

1. a nyúl

2. a vadász

3. a nyúl, aki elcsaklizta a puskát, és most vadásznak hiszi magát

4. a vadász, aki hagyta kivenni a kezéből a puskát, és most egy nyúl uralkodik rajta

Jó kis táptalaj a trollkodásra, de ha valaki érti a lényeget és normálisan válaszol, azt megköszönöm. :))

2015. nov. 26. 12:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én vagyok a puska.
2015. nov. 26. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
A banàn?
2015. nov. 26. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Értem a kérdésedet, nem trollkodni akartam a válasszal. Komolyan gondoltam. Nem vagyok sem áldozat, se ragadozó aki használ másokat. Azért feleltem ezt, mert szeretek nem belefolyni a számomra kicsinyes helyzetekbe, inkább szemlélem a dolgokat. És közben néha nagyon jól szórakozom.
2015. nov. 26. 14:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Béla a vadàsz mert ő nagyon okos ő az akinek a privi beszélgetések olvasàsa nem jelentenek gondot.

A nyul a mostani főnök aki utasitàsra cselekszik..mutatta volna a jo utat a felesége meg a fekete verdàs sztorival ami tudom kamu a felesége keresztény nem tenne ilyet..

A téglàk kimaradtak..mindenki akit utamba sodor az élet plusz a rokonok is??

Figyi nem akarok vmi meglepi esküvőt szervezni nekem ha màr elbadzarintottàtok az életem??csak vicceltem soha többé.."az én életem egyedül is eltudom cseszni"

A mi kapcsolatunk is idézőjeles meg zenei?? :)

Jah a nyul vagyok akit levadàsznak mert mindig menekül..minden elöl menekül..azt nézte màsoknak jo legyen és most szenvednek mellette..

Mikor kell mennem a pszihiàtriàra??hajni zoli mindenki tégla??nehézzé tettétek az életem..rettegtem elveszik a kisnyulaim annyit olvastam..a szomszéd aki a kutya nevet vàlasztotta no meg az uj..mind mind tégla..de az utodomnak ismije..mit gondoljak azt amit bb mond megalàz mindenhol??béla vadàsz is ez lenne??vagy csak irànyit hogy nekem segitsen bb meg azt mondta amit az utodom..

2015. nov. 26. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocs hosszu lett de felajànlottad hogy kitrollkodhatom magam
2015. nov. 26. 14:20
 6/11 anonim ***** válasza:
59%

Vadászat!

Farkas üvölt az éjszakában,rohan, rohan egyre tovább!

Néma tanú a holdvilág, a sötét árnyak, és a fák.

Az őrjöngő kétség mardossa sebesre

Mely nem kérészéletű virág

De ő csak rohan, csak rohan egyre tovább.

Néma tanú a holdvilág, a sötét árnyak, és a fák!

Jól gondold, meg mit gondolsz arról,

Mit eléd tálalva látsz!

Előző sorokból sem derült ki,

Hogy ki volt a vad, és ki volt a vadász!

:)

A hatalom teljesen szubjektív!!!!

2015. nov. 26. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
nem mondhatom meg, mert rasszista lennék.
2015. nov. 26. 14:56
 8/11 A kérdező kommentje:

"Bocs hosszu lett de felajnlottad hogy kitrollkodhatom magam"

Jogos. :)

Kösz a válaszokat!

2015. nov. 26. 17:50
 9/11 anonim ***** válasza:
a hatalom mindig azoknál van, akiknél a fegyverek is.. szóval a nyúlnál, aki elvette a fegyvert
2015. nov. 27. 12:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez inkabb filozofikus kérdés mint ezoteria. Aki azt hiszi, hogy ő a Vadász, vagy ő a puska, vagy, bármifélekeppen ő tudja irányítani az életet, azt megtapsolom. Mert akkor nem függ a pénztol, az elvárásoktol ami bármilyen ember támasztott valaha. Ez a pszichiátriai betegekre igaz lehet, mert ő az egyedüli akit nem erdekel mar a saját sorsa, ő a tarot bolondja. En úgy fogalmaznék en nyúl vagyok, aki rájött arra hogy nyúl, es saját képességeit, megpróbálja arra használni, hogy kitalálja hol a Vadász, mert igy van egy hangyányi szabad döntési lehetősége, es boldog is lehet.
2015. nov. 27. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!