Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért nem hisz senki a mágiában?

Miért nem hisz senki a mágiában?

Figyelt kérdés
Rengeteg bizonyíték van rá és sokan művelik is. Elegem van hogy nem hisztek benne és kinevetitek aki igen. Találkozót szervezek. Aki nem hisz benne jöjjön el és én megmutatom pl hogy hogyan lebegek. Írj privátot ha érdekel

2012. okt. 6. 18:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem reagáltál rá, legalább is a végére nem. Most lepontozol, mert nem tudsz felmutatni ellenpéldát! Sajnálom, a mágia létezik, ha hiszed, ha nem! Aki nem hiszi el, járjon utána, maradjon tudatlan ilyen téren (is?!). Nem tudok mást tenni sajnos.
2012. nov. 2. 00:25
 62/66 anonim ***** válasza:

Hinni és nem hinni is lehet vakon, és lehet intelligensen. Mind a négy lehetőségre ismerek embereket. Az egyik válaszoló nagyon jól mutatja azt a viselkedés-mintázatot, amely miatt a kevés intelligensen hívőt összemossák a bigott ezoterikusokkal. Maga a válaszoló is gondolkodjon el rajta, csak egyszer. A megerősítés folyamatos hajszolása, nagy általánosságokban szólás, a partert mint embert kritizálja, nem pedig a véleményét, mindezt folytonosan erős indulattal, türelmetlenül és ellenvéleményt nem tűrően. Nincs is jele, hogy legalább meg akarná érteni a vitapartnereit.

Igaz, hogy azok is érik a pénzüket, elkövettek vele szemben ők is ilyen súlyú vétségeket.

Ez a legfőbb oka annak, hogy pl. én személy szerint nem hiszek a mágiában - mert az általam ismert képviselőik ilyenek, nem vehetőek komolyan. Az már csak hab a tortán, hogy nincsenek bizonyítékok. Figyeljétek!

:::::

"Én hiszek neked. Én a telekinézist űzöm. Szeretnék megtanulni lebegni is, de jelen tudásom, és energiám még nem elég fejlett e felsőbb rendű képesség tökéletes elsajátításához."

<szkeptikus válasz>

"Hiába mutatna itt akárki nektek, szkeptikusoknak akármit is, úgy sem hinnétek a szemeteknek. "Ne csak nézz, láss is." Fogadd meg, keresgélj neten olyan videót, amely nem kamu. Cikkek is vannak róla. Ha utána jársz, biztos találsz."

<szkeptikus válasz>

"Látszik te sem vagy megáldva sok ésszel. Mennyi mindenki kimarad mostanság az észosztásból..No sebaj. Mindig is lesznek szkeptikusok. De ők tegyük ezt a saját topicjukban."

<szkeptikus válasz>

"No, milyen szépen kifejtetted az álláspontod a magadhoz hasonlóakról. Ennél szebben én sem tudtam volna. Nos, ha nincs más hátra, akkor mentem."

<szkeptikus válasz>

"Végre, valaki, aki tényleg hisz a mágiában. Sajnos nem tudok elmenni, de örülök neki, hogy nem vagyok egyedül."

<szkeptikus válasz>

"Holnap fény derül az igazságra, haver, mutasd meg nekik. Mágia létezik!"

<szkeptikus válasz>

"Na az teljesen más. De most komolyan vezessük vissza történelmileg? Mágia létezik, létezett is mindig és fog is létezni. Erőlködni ellene lehet, kitalálni mindenfélét rá szintén lehet, de attól még valós."

<szkeptikus válasz>

"Sajnos még mindig vannak kételkedők, de hát ilyen az élet. Az ép észérvekkel alátámasztott, tudományosan bizonyított tényeken alapuló jelenségeket cáfolják, alaptalan vádaskodás keretei közt. Mágia létezik/létezett/létezni fog mindig is. Aki nem hiszi el, így járt."

<szkeptikus válasz>

"Saját kérdésem alatt már linkeltem, szerintem pont nem neked kellene ezt mutatnom Tom Benko. Ha lusta voltál megnézni, akkor sajnálom, így jártál. Te bajod. Többik meg: google a barátod, bepötyögöd szépen, nehogy az legyen, hogy én csináltam valami idézlek: "fotosoppos" VIDEÓT, ugye bár, vagy esetleg képet, weboldalt, vagy akármit. Tehát hajrá!"

<szkeptikus válasz>

"Nem, nem reagáltál rá, legalább is a végére nem. Most lepontozol, mert nem tudsz felmutatni ellenpéldát! Sajnálom, a mágia létezik, ha hiszed, ha nem! Aki nem hiszi el, járjon utána, maradjon tudatlan ilyen téren (is?!). Nem tudok mást tenni sajnos."

2012. nov. 2. 02:23
 63/66 anonim ***** válasza:
0%
Látom, te is éppen rajtam lovagolsz. No, sebaj. Van, igenis van bizonyíték, több cikk, oldalak alátámasztják. Saját videóim is fel vannak töltve netre, megtekinthetőek. De ne várjátok el tőlem, hogy én linkelgessek mindent be, úgy, hogy már nem egyszer megtettem. Nem kritizálom az embereket, de az intelligencia határ túl alacsonyan van náluk, így nehéz megértetni velük, hogy mi is a fő tény.
2012. nov. 3. 13:04
 64/66 Tom Benko ***** válasza:
@61: Kérek linket a topikra!
2012. nov. 4. 02:13
 65/66 anonim ***** válasza:
2012. nov. 4. 08:15
 66/66 Pali1977 ***** válasza:
A senki ez nem helytálló. Mondjuk hogy kevesen. Azért, mert az emberek azonnali eredményeket várnak, vagy nagyobbakat, mint amiket az valóban adna. Így az ember elveszíti az érdeklődését a dologban, mert kevesebbet kapott az elvártnál. Ez sima pszichológia :)
2012. dec. 4. 22:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!