Ti hisztek a varázslatokban, mágiában? Légyszi személyes tapasztalatokat is írjatok
Én néha előre látom az időt. Irányítani nem tudom, magától jön. Néha azt hiszem, hogy csak "ezt már láttam" állapot, de nem.
Ezelőtt két évvel volt egy álmom, amiben éppen egy filmsorozatot néztem, és álmomban éppen arra vártam, hogy kezdődjön az egyetem.
Ma láttam a sorozatot, rögtön felismertem a szereplőkről, meg arról, hogy mit mondanak. És 4 nap múlva kezdődik az egyetem. (Erdélyország/Kolozsvár)
Mi számít mágiának? Az ami csak úgy megtörténik, de nem tudod megmagyarázni miért? Ez olyan ködös fogalom. Abban nem hiszek, hogy ha például elvágod egy kakas nyakát és hármat köpsz egy rézküblibe, akkor ez meg amaz fog történni. Szóval a "bazári" mágikus dolgokban nem tudok hinni. Több köze van a bűvészethez mint bármi máshoz.
Más kérdés a tudat, és a valóság mibenléte. Engem ez az ami érdekel igazán. De azt meg nem nevezném mágiának semmiképp.
MI A MÁGIA?
A mágia valójában tudást jelöl.
A mágia nem varázslat, mert a varázslat csak egy illúzió.
A mágia csak a hozzá nem értő számára tűnik illúziónak.
A mágia lényegében az elme játéka - természetfelettinek hitt módon.
A mágia - a kívánt cél érdekében, a tudás birtokában - hatást gyakorol a világra.
Az igazi mágia - valódi tudás - a hatás létrehozásának és a hatás következményének ismeretét egyesíti. Legyél te is mágus! Szerezz meg magadnak minél több tudást, minden szinten.
MI A MÁGIA?
Csalás és tudatlanság elegye! Inkább foglalkozz a valósággal, érdekesebb minden másnál. Go and get a life!
Ha ilyen harry potterben látott dolgokra gondolsz akkor jó lenne de eggyáltalán nem hiszek benne...
Ha lehetséges lenne már tuti elterjedt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!