Miért nem hisz senki a mágiában?
Figyelt kérdés
Rengeteg bizonyíték van rá és sokan művelik is. Elegem van hogy nem hisztek benne és kinevetitek aki igen. Találkozót szervezek. Aki nem hisz benne jöjjön el és én megmutatom pl hogy hogyan lebegek. Írj privátot ha érdekel2012. okt. 6. 18:36
41/66 anonim válasza:
Úgy van! Ha nem létezne mágia, akkor nem lehetnék én Alex, a nagy és vonzó mágusmester.
43/66 anonim válasza:
Tegnap este, Bp. Infopark. Te bajod, hogy nem voltál ott.
44/66 anonim válasza:
Ha megengeded, én bizonyítok helyette:
Bizony, bizony!
45/66 anonim válasza:
Linkelsz az eseményről készült videót, szánandó kérdező?
"Sok nagy szkeptikus is ott volt."
Ezen jót derültem, igen frappáns és erőteljes támasza ez a mondandódnak.
Monolit
46/66 Dalek Traak válasza:
Miért nem idéztél tűzgólemet? Mert tudom, hogy nem idéztél pedig ott se voltam. A nagy szkeptikusaidból meg egyet sem ismerek. Amit csináltál az meg semmi.
Hogy honnan tudom ezeket? Hát onnan, hogy használtam a távolba látó erőmet.
47/66 A kérdező kommentje:
Majd meglátjátok. Akik ott voltak, megígérték hogy elkezdik terjeszteni és a következő alkalomkor valószínűleg a tévé is kijön, ami a jövőhéten lesz ugyanott, ugyanabban az időpontban.
2012. okt. 10. 16:14
48/66 anonim válasza:
Miért nem veszed fel videóra és osztod meg velünk? Mert én hiszek az ilyesmi dolgokban, de ez így tálalva azért még számomra is hihetetlen.
49/66 A kérdező kommentje:
Azért, mert úgy is rámondják hogy kamu, de ellehet jönni majd az előadásra.
2012. okt. 10. 16:38
50/66 Tom Benko válasza:
@43: És mi van, ha ott voltam? Amúgy kíváncsi leszek a jövő hétre ígért akcióra, hadd röhögjek kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!