Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért nem hisz senki a mágiában?

Miért nem hisz senki a mágiában?

Figyelt kérdés
Rengeteg bizonyíték van rá és sokan művelik is. Elegem van hogy nem hisztek benne és kinevetitek aki igen. Találkozót szervezek. Aki nem hisz benne jöjjön el és én megmutatom pl hogy hogyan lebegek. Írj privátot ha érdekel

2012. okt. 6. 18:36
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim válasza:
Na,jó... Egy egészséges mértékben én is hiszek benne. Hiszem, hogy meg lehet idézni az elhunytak szellemét, talán még a tűzzel, vízzel, földdel, levegővel kapcsolatos mágiák, varázslatok is lehetségesek egy bizonyos mértékig... De hogy lebegsz?! Na ne... :)
2012. okt. 6. 18:40
 2/66 anonim ***** válasza:
76%

> Miért nem hisz senki a mágiában?

Mert már nem a középkorban vagyunk. Az idióta vallások, és babonák ideje lejárt. A "hit" ideje lejárt. Jelenleg a tudás korában élünk, és a tudomány jelenlegi állása szerint csak a mesékben létezik olyan, hogy "mágia".

> Rengeteg bizonyíték van rá és sokan művelik is.

Nincs rá semmiféle valódi tudományos bizonyíték.

2012. okt. 6. 18:46
 3/66 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nem hisztek, akkor beszéljünk meg egy találkozót és bebizonyítom élőben.
2012. okt. 6. 18:51
 4/66 Dalek Traak ***** válasza:
22%

Úgy tűnik ez ma a mágia napja. Na de mikor lesz a dalekok napja?

Mint egy másik kérdéshez írtam válasznak, én tudok lebegni meg teleportálni is.

2012. okt. 6. 20:12
 5/66 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kokler vagy,vagyis kamugép. Mert a lebegést/levitációt csak hosszas meditáció után,speciális mesterektől tanulva érhető el. (lásd buddhista jogik)
2012. okt. 6. 20:28
 6/66 A kérdező kommentje:
Akkor téged is várlak az előadásomon, majd meglátod.
2012. okt. 6. 20:29
 7/66 anonim ***** válasza:
64%
A bűvészek is tudnak lebegni, csak nem árulják el, hogyan csinálják. A mágia is csak bűvészet, szemfényvesztés.
2012. okt. 6. 20:32
 8/66 anonim válasza:
87%

"Miért nem hisz senki a mágiában?"

Gondolatolvasó vagy, hogy belelátsz mindenkinek a fejébe? Igenis vannak, akik hisznek benne. De fogadd el, hogy vannak, akik nem.

A lebegés mágneses padló/cipő kombóval meg lehet oldani, és csak "szakértő" veszi észre a trükköt.

2012. okt. 6. 20:34
 9/66 anonim ***** válasza:
93%

A hitetlenség az istenben/vallásban/mágiában annak az eredménye, hogy az isten/vallás/mágia a legjobban kereső biznisz lett.

Az egyházak csak a pénzünkön ülnek. Ha mágiát akarunk látni, akkor fizessünk, de ott a mágia olcsó bűvésztrükkök tömege, amelyeken egy átlagos ember is át tud látni.

2012. okt. 6. 20:46
 10/66 anonim ***** válasza:
0%
Én hiszek neked. Én a telekinézist űzöm. Szeretnék megtanulni lebegni is, de jelen tudásom, és energiám még nem elég fejlett e felsőbb rendű képesség tökéletes elsajátításához.
2012. okt. 6. 21:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!