Miért nem hisz senki a mágiában?
Figyelt kérdés
Rengeteg bizonyíték van rá és sokan művelik is. Elegem van hogy nem hisztek benne és kinevetitek aki igen. Találkozót szervezek. Aki nem hisz benne jöjjön el és én megmutatom pl hogy hogyan lebegek. Írj privátot ha érdekel2012. okt. 6. 18:36
31/66 A kérdező kommentje:
Lebegni fogok és tüzet idézni. Már sokan írták, hogy jönnek.
2012. okt. 9. 15:16
32/66 anonim válasza:
Ha lebegni akarsz, egyél Te is sok babot!
A tüzet azt ne idézd meg, mert akkor nem valószínű, hogy az idézésre eljön. Inkább gyújtsd meg, vagy csiholjad! Az a biztos.
33/66 A kérdező kommentje:
Lehet hogy most viccesnek találod, de amikor benne lesz a tvben majd akkor viccelődjél.
2012. okt. 9. 17:19
34/66 anonim válasza:
Benne leszel a tévében! Jajj de jó! Megasztár, vagy gigasztár? Attól félek az én tévémbe nem fogsz beleférni. Az túl kicsi a Te mágikus nagyságodhoz!
35/66 Dalek Traak válasza:
Fellépsz egy ilyen teljesen értelmetlen 'tehetségkutató' műsorban? Megnézném, hogy lebegsz meg idézel tüzet. De akkor már megidézhetnél egy tűzgólemet is.
36/66 A kérdező kommentje:
Lehet kérdezni azokat, akik voltak az előadásomon. Sok nagy szkeptikus volt és nem hittek a szememnek. A tévé nem jött ki, de akik ott voltak, azok mind bizonyíthatják.
2012. okt. 9. 22:07
37/66 anonim válasza:
Kérdező!
Komolyan mondod, hogy nem hittek a saját szemednek?
Hát ennek úgy örülök, mint majom a farkamnak!
38/66 A kérdező kommentje:
A szemüknek. Elírtam, de attól még a célom elértem, újabb emberek tudnak a mágia létezésről.
2012. okt. 9. 22:26
39/66 anonim válasza:
Jajj, de jó! Most már én is tudok a mágia létezéséről.
De én azóta nem szeretem a mágiát, mióta szegény Jeanne d’Arc-ot megégették rajta!
40/66 anonim válasza:
Na az teljesen más. De most komolyan vezessük vissza történelmileg? Mágia létezik, létezett is mindig és fog is létezni. Erőlködni ellene lehet, kitalálni mindenfélét rá szintén lehet, de attól még valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!