Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért nem hisz senki a mágiában?

Miért nem hisz senki a mágiában?

Figyelt kérdés
Rengeteg bizonyíték van rá és sokan művelik is. Elegem van hogy nem hisztek benne és kinevetitek aki igen. Találkozót szervezek. Aki nem hisz benne jöjjön el és én megmutatom pl hogy hogyan lebegek. Írj privátot ha érdekel

2012. okt. 6. 18:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Ha ott lettél volna, akkor nem írnál ilyeneket mert tudnád hogy a mágia létezik.
2012. okt. 10. 19:29
 52/66 Tom Benko ***** válasza:
Hû... Akkor miért nem tud róla más is?
2012. okt. 11. 07:06
 53/66 Zotya112 válasza:
Na és mit tudsz varázsolni?
2012. okt. 20. 13:09
 54/66 A kérdező kommentje:
A magyarázatban le van írva.
2012. okt. 20. 13:18
 55/66 anonim ***** válasza:
Hazug,bolond emberek,csak ennyi.
2012. okt. 30. 20:36
 56/66 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos még mindig vannak kételkedők, de hát ilyen az élet. Az ép észérvekkel alátámasztott, tudományosan bizonyított tényeken alapuló jelenségeket cáfolják, alaptalan vádaskodás keretei közt. Mágia létezik/létezett/létezni fog mindig is. Aki nem hiszi el, így járt.
2012. okt. 30. 22:50
 57/66 Tom Benko ***** válasza:
@56: Szeretném látni ama bizonyítékokat!
2012. okt. 31. 07:38
 58/66 anonim ***** válasza:

Szánalmas, hogy már 25 napja lebeg ez a kérdés, de még mindig ugyanott tart... A szkeptikusok már átadták a labdát, de a mágiahívők továbbra sem képesek szerválni. Egyetlen nyomorult bizonyíték, vagy legalább bizonyítási kísérlet, ennyi kellene! Máshol, pl. UFO kategóriában legalább vannak próbálkozások és belinkelnek videókat meg ezós honlapokat, amikről aztán lehet vitatkozni, de ez az itteni helyzet...

Ha pedig ráfogod a világ összes tudományára, hogy szűk látókörű, meg nem képes elismerni a mágiát (nehéz lenyelni, de tegyük fel, hogy így van), azt még valahogy összeesküvés-elméletekkel alá lehet támasztani. A fejemet fogom miatta, de megértem, ha valaki ebben hisz.

Arra viszont már nincs magyarázat, hogy a gyakorlat nem használja sehol. Ez valahol mindig megáll egy-két sarlatán magánakciójánál. Az ipar erősen teljesítményorientált, mégsem kíváncsi a mágiára. (Mielőtt mondanátok, hogy persze mert a sok materialista bla bla irányítják az ipart bla bla - akkor miért nem foglalkoznak a gyakorlattal a spirituálisok? Az iparból pedig miért nem vették át, vagy lopták el tőlük a spirituális tudást, ha az létezik és hasznos? Egyszer sem, cirka tízezer éves történelmünk során.) A mágia egyetlen ipari méretű felhasználása az előfizetők zsebére játszó EZO-TV-típusú üzletág. Ez az egyetlen létező referencia.

2012. okt. 31. 11:08
 59/66 anonim ***** válasza:
0%
Saját kérdésem alatt már linkeltem, szerintem pont nem neked kellene ezt mutatnom Tom Benko. Ha lusta voltál megnézni, akkor sajnálom, így jártál. Te bajod. Többik meg: google a barátod, bepötyögöd szépen, nehogy az legyen, hogy én csináltam valami idézlek: "fotosoppos" VIDEÓT, ugye bár, vagy esetleg képet, weboldalt, vagy akármit. Tehát hajrá!
2012. okt. 31. 22:36
 60/66 Tom Benko ***** válasza:
@59:És, ha jól emlékszem, ott reagáltam is rá...
2012. nov. 1. 07:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!