Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért nem hisz senki a mágiában?

Miért nem hisz senki a mágiában?

Figyelt kérdés
Rengeteg bizonyíték van rá és sokan művelik is. Elegem van hogy nem hisztek benne és kinevetitek aki igen. Találkozót szervezek. Aki nem hisz benne jöjjön el és én megmutatom pl hogy hogyan lebegek. Írj privátot ha érdekel

2012. okt. 6. 18:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
100%
Én átlagember vagyok, tudok lebegni, és el is árulom a titkot: pálinka.
2012. okt. 6. 21:38
 12/66 anonim ***** válasza:

Imádom a lebegést! Győzzük le a gravitációt! Ha elég babot eszek én is lebegek.

#4! Annak a szerencsétlen baleknak meg csak azt tudom üzenni, hogy balokok napja soha nem lesz, merthogy se egy csepp esze, se egy csepp humora. Ez meg így ide is nagyon kevés!

2012. okt. 6. 21:58
 13/66 Dalek Traak ***** válasza:

Alex J. miért kell folyton belém kötnöm.

Egyébként a dalekok napja egyszer réges-régen már eljött, de itt az ideje hogy újra bekövetkezzen.

http://www.youtube.com/watch?v=MevFX6yyFko&feature=youtube_g..

2012. okt. 6. 22:15
 14/66 anonim ***** válasza:

Figyelj Balek!

Én nem kötekedni akarok, csak meg akarom érteni. Ez a balekság nem valami agybajnak a kezdeti tünete?

2012. okt. 6. 22:19
 15/66 anonim ***** válasza:
"Rengeteg bizonyíték van rá" - mutass egyet, addig pedig ne várd senkitől, hogy komolyan vegyen.
2012. okt. 6. 22:32
 16/66 anonim ***** válasza:
20%
Hiába mutatna itt akárki nektek, szkeptikusoknak akármit is, úgy sem hinnétek a szemeteknek. "Ne csak nézz, láss is." Fogadd meg, keresgélj neten olyan videót, amely nem kamu. Cikkek is vannak róla. Ha utána jársz, biztos találsz.
2012. okt. 6. 22:42
 17/66 anonim ***** válasza:
100%

#16!

Ezt jól írtad!

Én a szemeteknek soha nem hiszek. Csakis normálisan gondolkodó embereknek!

"Látod? Nem látod? Na látod!" (Hofi Géza)

2012. okt. 6. 23:01
 18/66 anonim ***** válasza:
0%
Látszik te sem vagy megáldva sok ésszel. Mennyi mindenki kimarad mostanság az észosztásból..No sebaj. Mindig is lesznek szkeptikusok. De ők tegyük ezt a saját topicjukban.
2012. okt. 6. 23:09
 19/66 anonim ***** válasza:
59%

#18!

Bocsi, de nem véletlenül vagyok ebben a topicban. Itt tettem szert életem legnagyobb felfedezésére!

Tudniillik, hogy nem egy emberfaj él a Földön, hanem kettő!

A homo sapiensből mutáció folytán kifejlődött a homo antisapiens, alias homo ezotericus, amely hasonlít a homo sapienshez, de sokkal keményebb fejű és észérvekkel soha meg nem győzhető!

2012. okt. 6. 23:29
 20/66 anonim ***** válasza:
30%
No, milyen szépen kifejtetted az álláspontod a magadhoz hasonlóakról. Ennél szebben én sem tudtam volna. Nos, ha nincs más hátra, akkor mentem.
2012. okt. 6. 23:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!