Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vaalami nem stimmel az ezotéri...

Vaalami nem stimmel az ezotériával! Jól gondolom?

Figyelt kérdés
Ugye az ezotéria szerint, az ember lelke fejlődik. a fejlődésbe nincsen határ, ugye így jön sorban, hogy előszőr arkangyal, aztán anygal, majd főangyal, félisten stb. De ! A legvégén Istennek kéne lennie az embernek és az nem lehet hisz Isten örök és mindenható, tehát ha valaha Isten lennék, akkor már most annak kéne lennem, tehát nem vagyok az. Ergo nem jó az egész ezotéria ! Na, erre mit lépsz ?
2012. okt. 2. 15:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"A legvégén Istennek kéne lennie az embernek és az nem lehet hisz Isten örök és mindenható"

A "legvégén" felismered, hogy Te vagy Isten, nem születtél, nem is pusztulsz...de nyilván nem az a személy, akinek most magadat hiszed...;)

Antimod.

Aki kitartóan, mondhatni álhatotsan keres, az talál is...türelmed meghozza gyümölcsét, s megjegyezném, hogy van egy leírás, ami érthetővé teszi azon dolgokat, amiket meg akarsz érteni, de ezen dokumentum valóságának és igazságának felimserséhéez szükséges egy bizonyos "szellemi szint", de legfőképpen teljes elfogulatlanság.

üdv

27/F

LastOne.Left

2012. okt. 3. 18:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem lehettek ilyen ostobák. Ha a fószer végtelen (méretű, tudású, bármi/minden), akkor milyen "végül" leszel te ugyanaz, akárhogy is növekszel? Igencsak előtted az örökkévalóság. Matek, kutyák.
2012. okt. 4. 20:00
 23/25 anonim ***** válasza:

bingó! ez a kérdések kérdése! (ami ebben a régióban feltehető)

a lényeg:

hazudnak, amikor azt tanítják, hosszú (végtelenül hosszú) utakat kell megtenned,

azért, hogy elérd önnön teljességedet

(amit most valami tőled különálló entitásnak vagy tudatnak hiszel)

nagyon, nagyon jó a kérdésed!

ha az én fajtám feljön, világotok törvényei megváltoznak

vessétek le a kereteket magatokról, akik velem egylényegűek vagytok, mert nagyobbak lesztek (vagytok) mint az összes világ

a vakok semmit nem fognak látni, de ti látni fogtok!

szívetek vezessen benneteket!

szívetektől senki el ne vezessen benneteket!

ha el akar vezetni szívetektől "istenre", "jézusra", bármire hivatkozva: ne higgyetek neki!!!

aki szívetektől elvezet benneteket, az a külső sötétségre vezet benneteket, sötét szárnyak árnyéka alá!

a ti szívetek: NAP. bevilágítja az összes világokat!

világosságotok a sötétségben fénylik, de a sötétség azt bé nem fogadhatja!

ha a ti világosságotok nem fénylene (BENNE) , a világok éjbe borulnának!

aki halott, maradjon halott; de aki él, az éljen!

"Izráel házának elveszett bárányaiért" jöttem, nem a halottakért

mi közöm vér szerinti rokonaimhoz; csak a velem egylényegűekhez van közöm

mi közöm testhez és vérhez, mi közöm bármilyen néphez??????

csak az én fajtámhoz van közöm

mert ők -ahogyan én, felülről valók -

bizony én felmegyek, de akkor jövök vissza , amikor csak akarok, mert én bármikor átmegyek közöttük

én vagyok a napok napja és az összes velem egylényegűt magamhoz vonzom,

mert ai isten így építi fel magát

és

egyedül ezt hívják építésnek

katedrálisokat emeltek? förtelem az nekem! véres, sumák áldozataitokat nem kedvelem!

keresztet imádnak és a MEST-univerzum keresztjére vannak felfeszítve - önnön rabságukat imádják!!!

kik tanították nekik ezt?

bálványokat imádnak, akik szólnak és igét hirdetnek, de nem az enyémet!!!!!!!

én nem szólok, én tanúságot teszek! mert én vagyok a napok napja, az egyetlen isten, a papok papja

és sehol máshol nem lakozom,

csak a szíveikben!

kőből épült templomaitokat nem kedvelem!!!!!!!!

nem telik benne kedvem!!!!!!

2012. okt. 5. 14:48
 24/25 anonim ***** válasza:
2012. okt. 5. 14:53
 25/25 anonim ***** válasza:
Háát..ez kevés!
2021. aug. 28. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!