Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Csak én gondolom így?

Csak én gondolom így?

Figyelt kérdés
Előre kérek elnézést ha rossz helyen tenném fel a kérdésemet,de nem tudom pontosan hova is illene.Van egy fiu akivel találkozgatunk és amikor erre kerülne a sor mindig elkap minket az eső,vagy be mentünk a kávézóba és eldőltek a táblák holott hozzá se értünk.Én hiszek abban hogy minden okkal történik,talán ez egy jel hogy nem illünk össze?Vagy másról van szó?
2012. aug. 5. 15:17
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Egyébként fura mert amire épp gondolok ő kimondja előttem,és nem csak arról van szó hogy egy véleményen vagyunk
2012. aug. 5. 15:18
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
A rosszul végződő kapcsolatok is lehetnek karmikus eredetűek, sőt, a legtöbb ugye ilyen. A karma nem azt dönti el, hogy ki a nagy ő.... hanem hogy ki az az ember akivel találkoznod kell ahhoz, hogy megtanulj bizonyos dolgokat, vagy épp visszakapj karmikus "adósságokat" akár attól az embertől, akár tőle elvonatkoztatva.
2012. aug. 5. 15:25
 3/11 A kérdező kommentje:
hm.. köszönöm a választ :))
2012. aug. 5. 15:47
 4/11 Dzsaro válasza:
Szerintem hogy ilyen balszerencsés dolgok történnek a találkozásaitok előtt azt is jelenheti hogy ez egy próba hogy mennyire vagytok hűségesek egymáshoz vagyis képesek vagytok e bármit megtenni egymásért hogy találkozhassatok még ha ez veszélyes is de jelentheti azt is hogy nem illetek össze szóval jelenthet jót is és rosszat is :)
2012. aug. 5. 16:01
 5/11 anonim ***** válasza:
44%

> Én hiszek abban hogy minden okkal történik,

> talán ez egy jel hogy nem illünk össze?

Baromságban hiszel. Nem, ez nem egy "jel".

> Vagy másról van szó?

Arról van szó, hogy az emberi agy mindenben mintázatot keres, és ott is összefüggéseket vél látni, ahol nincs (lsd. régi hülye babonák).

2012. aug. 5. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is arról van szó, amit előttem írtak. A Karma nem szétválasztani akar, hanem csak tesztelni, hogy mennyire ragaszkodtok egymáshoz.
2012. aug. 5. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi jelentősége ezeknek a dolgoknak!Hogy egymáshoz valók vagytok-e? Ezt csak ti döntitek el!Ez az ok-okozat törvénye,hozzol egy döntést és azért vállalod a felelőséget!Ebben semmi és senki nem segítt egyéb furcsa jelenségekkel!
2012. aug. 5. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne fogjátok a nemlétező karmára.Nincsnek karmikus kapcsolatok, nagy szerelmek viszont léteznek.

Egyszerűen TI döntsétek el,hogy kedvelitek e egymást, szeretitek e egymás társaságát.Ennyi.

2012. aug. 6. 10:38
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nincsnek karmikus kapcsolatok, nagy szerelmek viszont léteznek."

Na igen, melyik mesekönyvet olvastad? Nem létezik válás sem, hiszen nem ezt látod? Meddig tart egy kapcsolat?

A kérdezőnek pedig az a válaszom, hogy ez nem egy unalmas kapcsolat! Arról van szó, hogy láss! Lásd meg, mi miért történik, vond le a tanulságot! Az élet a legjobb tanító! A lelki fejlődés a legfontosabb! Emellett a fiú mellett meg tudsz fejlődni!

Azok a történések, amik történnek, nem véletlenek. Persze mi mindig rossznak fogjuk fel.

2012. aug. 8. 23:37
 10/11 A kérdező kommentje:

megoszlank a vélemények :))

mindenkinek köszönöm a hozzá szólásokat,utolsónak meg főként :))

"A kérdezőnek pedig az a válaszom, hogy ez nem egy unalmas kapcsolat! Arról van szó, hogy láss! Lásd meg, mi miért történik, vond le a tanulságot! "

Próbálom ezt tenni,bár kiderült az exem unokatestvére,aminek nem igazán örültem..de talán részben azért is mert félek hogy őt látnám benne,másrészt a sors mindig úgy hozza hogy olyan kapcsolatba keveredek bele aminek köze van hozzá..és a múltam egyszerűen nem hajlandó eltünni..

2012. aug. 9. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!