Csak én gondolom így?
> Én hiszek abban hogy minden okkal történik,
> talán ez egy jel hogy nem illünk össze?
Baromságban hiszel. Nem, ez nem egy "jel".
> Vagy másról van szó?
Arról van szó, hogy az emberi agy mindenben mintázatot keres, és ott is összefüggéseket vél látni, ahol nincs (lsd. régi hülye babonák).
Ne fogjátok a nemlétező karmára.Nincsnek karmikus kapcsolatok, nagy szerelmek viszont léteznek.
Egyszerűen TI döntsétek el,hogy kedvelitek e egymást, szeretitek e egymás társaságát.Ennyi.
"Nincsnek karmikus kapcsolatok, nagy szerelmek viszont léteznek."
Na igen, melyik mesekönyvet olvastad? Nem létezik válás sem, hiszen nem ezt látod? Meddig tart egy kapcsolat?
A kérdezőnek pedig az a válaszom, hogy ez nem egy unalmas kapcsolat! Arról van szó, hogy láss! Lásd meg, mi miért történik, vond le a tanulságot! Az élet a legjobb tanító! A lelki fejlődés a legfontosabb! Emellett a fiú mellett meg tudsz fejlődni!
Azok a történések, amik történnek, nem véletlenek. Persze mi mindig rossznak fogjuk fel.
megoszlank a vélemények :))
mindenkinek köszönöm a hozzá szólásokat,utolsónak meg főként :))
"A kérdezőnek pedig az a válaszom, hogy ez nem egy unalmas kapcsolat! Arról van szó, hogy láss! Lásd meg, mi miért történik, vond le a tanulságot! "
Próbálom ezt tenni,bár kiderült az exem unokatestvére,aminek nem igazán örültem..de talán részben azért is mert félek hogy őt látnám benne,másrészt a sors mindig úgy hozza hogy olyan kapcsolatba keveredek bele aminek köze van hozzá..és a múltam egyszerűen nem hajlandó eltünni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!