Tegnap hajnalban azt álmodtam, hogy hozzámentem az élettársamhoz, akivel jelenleg élek! Konkrétan azt gondolom, hogy megálmodtam azt, ami hamarosan történni fog! . Tényleg van benne valami? :D
Ha ezt akarod belemagyarázni, akkor ez lesz ennek az álomnak az értelme.
Ez nem több, mint egy vágyad életre keltése. Pont ez a célja az álmoknak. A fel nem dolgozott infókat "rendszerezi" és teszi a helyükre. Nem jósol, nem mutat jövőt, irányt, egyszerűen a múltat idézi és abból rakja össze az általad jövőnek hitt álomképet. Valószínű a te gondolataidba valahogy felszínre került az esküvő, láttál valahogy egy esküvői ruhát (amelyre nem is biztos, hogy emlékszel), és az agyad összetette ezeket az infókat, és csinált álmodban egy lakodalmat. Ez lesz a valódi oka az álomnak (ahogy mondtad, mindennek van oka).
Szóval javaslom, hogy ne éld bele magad, mert nagyot csalódhatsz.
Azokról szoktunk álmodni, ami foglalkoztatnak minket. Műszaki emberként és sokszor álmomban jöttem rá szakmai feladatok megoldására, de korábban magánélet terelésében is segítettek az álmok. Amiket azért utána éberen érdemes elemezni és értékelni.
Gondolom már vágysz a gyűrűre, esküvőre, erre való lelki felkészüléshez adott egy ingyen főpróbát az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!