Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tegnap hajnalban azt álmodtam,...

Tegnap hajnalban azt álmodtam, hogy hozzámentem az élettársamhoz, akivel jelenleg élek! Konkrétan azt gondolom, hogy megálmodtam azt, ami hamarosan történni fog! . Tényleg van benne valami? :D

Figyelt kérdés
Sok pillanatra emlékszem ebből az álmomból,de egy pár pillanatra nem,mert zavaros volt,és sok volt benne az ugrás!Csak az álom végén vettem észre,hogy házasok lettünk a mostani párommal. ..Nagyon furcsáltam ezt az álmomat,mert még sosem álmodtam esküvőről,pláne meg az enyémről!:D De hogy érthetőbb legyen,elmesélem részletesebben,hogy meg tudja Ön mondani,hogy mégis mit is jelenthet,és hogy meg tudja vizsgálni ezt az álmomat!-Nos:Volt hosszas előkészület a ceremóniára,(sok csaj ismerősöm volt az előkészületekre,akik közül sokan tudták,hogy bizonytalan vagyok,az egyik meg is kérdezte,hogy talán nem akarok hozzámenni a sráchoz,vagy mi?És én féltem válaszolni,mert azt hittem mindenkinek elmondja,és lefújják az esküvőt,na meg a rokonaim közül is sokan szerepeltek az álmomban,mamám is,csak anyámék nem),és egy másik sráchoz készültem volna hozzámenni,de azt nem szerettem,hanem a mostani páromat,és én végig azt gondoltam,hogy nem megyek hozzá,csak a páromhoz,mert én őt szeretem,az álmom végéig teljesen bizonytalan voltam,amikor már az oltárnál álltunk,hirtelen ott termett a párom,csak néztünk egymásra,a másik srác félreállt,és a páromhoz mentem hozzá!Majd a kivonulást is megálmodtam,mindenki mosolygott,tapsolt,stb. ..Ha szükséges,még ideírom:2 Éve leszünk együtt a párommal! :)
2012. szept. 10. 11:50
 1/7 anonim válasza:
Ugy gondolom ez csupan vagyalom, es nem szeretnelek beleeltetni mind ebbe, lehetseges hogy valami maskepp fog tortenni!Mondom lehetseges, ez csakis toletek fugg! En is almodtam azt hogy terhes vagyok, almodtam hogy ferjhez megyek a mostani paromhoz es egyik sem jott ossze! Csupan vagyom ra, es ezert almodok rola! Az amit elkepzelek egy csendes nyugodt esten hamarabb valosagga valik mint az almom!:)
2012. szept. 10. 12:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Én pedig úgy gondolom,és ami a legjobb,úgy is érzem,hogy ez,amit most álmodtam,meg is fog történni hamarosan!Lehet,hogy hülyének nézel,és lehurrogsz magadban,de nagyon úgy érzem,mintha valami belülről mondaná,hamarosan bekövetkezik!Szerintem nem a semmiért álmodtam ezt,és álmodik az ember,mert mindennek van oka,szintúgy minden álomnak van jelentése!És az esküvő pedig soha nem egy nőtől függ,hanem mindig a férfitől,(hogy mikor kéri meg a kezét),mivel a nők max.90%-a IGEN-t szokott mondani!! :)Viszont az utolsó mondatodban van némi igazság,de néha az álmok is figyelmeztető jellegűek lehetnek,pláne,ha még nem álmodtunk azelőtt róla! :D Az utolsó előtt mondatodról pedig annyit,hogy akármi meglehet,vagy az álmunk alakítja a sorsunkat,ami több százalék,vagy nem,de ez emberi hit kérdése is!!! :S
2012. szept. 10. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha ezt akarod belemagyarázni, akkor ez lesz ennek az álomnak az értelme.

Ez nem több, mint egy vágyad életre keltése. Pont ez a célja az álmoknak. A fel nem dolgozott infókat "rendszerezi" és teszi a helyükre. Nem jósol, nem mutat jövőt, irányt, egyszerűen a múltat idézi és abból rakja össze az általad jövőnek hitt álomképet. Valószínű a te gondolataidba valahogy felszínre került az esküvő, láttál valahogy egy esküvői ruhát (amelyre nem is biztos, hogy emlékszel), és az agyad összetette ezeket az infókat, és csinált álmodban egy lakodalmat. Ez lesz a valódi oka az álomnak (ahogy mondtad, mindennek van oka).

Szóval javaslom, hogy ne éld bele magad, mert nagyot csalódhatsz.

2012. szept. 10. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Azokról szoktunk álmodni, ami foglalkoztatnak minket. Műszaki emberként és sokszor álmomban jöttem rá szakmai feladatok megoldására, de korábban magánélet terelésében is segítettek az álmok. Amiket azért utána éberen érdemes elemezni és értékelni.

Gondolom már vágysz a gyűrűre, esküvőre, erre való lelki felkészüléshez adott egy ingyen főpróbát az agyad.

2012. szept. 10. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs.
2012. szept. 10. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Az előző válaszoló előtt wolt egy kommentem!!!Howa lett???Szánalmas-aki kitörölte,mert tudta,hogy abban wan az igazság!!!! ;P
2012. szept. 12. 06:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Sztem írd le újra!
2021. aug. 28. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!