Van egy álmom amit még kisebb koromban többször is megálmodtam és volt hogy különbözőképpen. Én attól az álomtól mindig teljesen kiakadtam. Vajon mit jelenthet?
Ott kezdődött az álom hogy a szomszédban vagyok a nővéremmel és a barátnőjével.Már este van és mennék hazade egyedül félek,de nővérem azt mondja hogy itt lakunk a szomszédba menjek haza egyedül.Nagyon félek de végül mégis kimegyek és elindulok haza.Már éppen beérnénk az udvarunkba,és csuknám be a kaput,amikor meglátom a szomszéd fiút[aki a legjobb barátom volt,de még most is jóban vagyunk]akinek a feje helyett egy nagyon rémisztő macska fej van,és fogja a kis biciklijét.Én sikítok és bevágom a kaput és berohanok a házba.
A másik változat a kapus részig ugyanez,csak épp ott nem tudom becsukni a kaput mert kívülről nyomja.Sikítok,és berohanok a házba,és bebújok anyu meg apu közé az ágyba.Ja és ráadásul eredetileg a saját ágyamban aludtam el,de reggel anya meg apa közt ébredtem.
Mindig is érdekelt hogy mi lehet ennek az álmomnak a jelentése.Lécci segítsetek.Normális válaszokat szeretnék.
Hát nagyon szépen köszönöm a válaszod,és nagyon sok igazság van benne.Elgondolkodtató,mert így teljesen más szemszögből tudom ezt az álmomat végiggondolni.
még 1x köszönöm!:))
Vagy ha nagyon egyszerűsíteni szeretnénk: 1.: Félsz a sötétben
2.: félsz EGYEDÜL a sötétben (bevallom, én még a házba is félek ha nincs felkapcsolva a villany...)
3.: hiányzik, hogy a fiú már nem a legjobb barátod
4.: félsz, hogy elveszíted a fiút
5.: vagy épp az lehet, hogy tudat alatt a fiútól félsz...
Bármi lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!