Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van egy álmom amit még kisebb...

Netti.:)) kérdése:

Van egy álmom amit még kisebb koromban többször is megálmodtam és volt hogy különbözőképpen. Én attól az álomtól mindig teljesen kiakadtam. Vajon mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Ott kezdődött az álom hogy a szomszédban vagyok a nővéremmel és a barátnőjével.Már este van és mennék hazade egyedül félek,de nővérem azt mondja hogy itt lakunk a szomszédba menjek haza egyedül.Nagyon félek de végül mégis kimegyek és elindulok haza.Már éppen beérnénk az udvarunkba,és csuknám be a kaput,amikor meglátom a szomszéd fiút[aki a legjobb barátom volt,de még most is jóban vagyunk]akinek a feje helyett egy nagyon rémisztő macska fej van,és fogja a kis biciklijét.Én sikítok és bevágom a kaput és berohanok a házba.

A másik változat a kapus részig ugyanez,csak épp ott nem tudom becsukni a kaput mert kívülről nyomja.Sikítok,és berohanok a házba,és bebújok anyu meg apu közé az ágyba.Ja és ráadásul eredetileg a saját ágyamban aludtam el,de reggel anya meg apa közt ébredtem.

Mindig is érdekelt hogy mi lehet ennek az álmomnak a jelentése.Lécci segítsetek.Normális válaszokat szeretnék.

2012. márc. 29. 19:58
 1/4 anonim válasza:
Nehezen éled meg,kezeled az önállóságot.Kiskorodban természetesen szüleid nagyobb figyelmet,szeretetet,biztosítottak számodra egy idő után ,mint nővérednek,aki idővel ugye hamarabb önállósodott.Sőt egy idő után téged a nővéredre mertek bízni is.Ez természetes.Álmodban azt a félelmet érzed,hogy nem fogsz tudni megbirkózni azokkal a dolgokkal amiket önállóan,egyedül kellene véghezvinned anélkül,hogy fognák a "kezed".A szomszéd srác csak azt erősíti meg az álmodban,hogy egy valóságban bekövetkező esetben,amikor bizonyítanod kellene mások felé,függetlenséged,önállóságod,még az olyan emberekben sem bíznál akikben egyébként igen. A macska az álomban egyértelműen az önállóság jelképe,de az alantasság, valamint titkos dolgot is jelez,amit mások nem tudhatnak meg.Itt ebben az esetben a szomszéd fiúval esetleg kapcsolatos.
2012. márc. 31. 07:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát nagyon szépen köszönöm a válaszod,és nagyon sok igazság van benne.Elgondolkodtató,mert így teljesen más szemszögből tudom ezt az álmomat végiggondolni.

még 1x köszönöm!:))

2012. ápr. 1. 14:56
 3/4 anonim válasza:

Vagy ha nagyon egyszerűsíteni szeretnénk: 1.: Félsz a sötétben

2.: félsz EGYEDÜL a sötétben (bevallom, én még a házba is félek ha nincs felkapcsolva a villany...)

3.: hiányzik, hogy a fiú már nem a legjobb barátod

4.: félsz, hogy elveszíted a fiút

5.: vagy épp az lehet, hogy tudat alatt a fiútól félsz...

Bármi lehet...

2012. ápr. 2. 13:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen tényleg félek a sötétben,főleg egyedül,és igen bánt hogy már nem vagyunk olyan jóban mint régen,de azt nem hinném hogy tudat alatt félek tőle.
2012. ápr. 3. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!