Megálmodtam, ez hogy lehet?
Van ilyen, az álmok világa elég furcsa. Egyszer a barátnőmmel majdnem teljesen ugyanazt álmodtuk ugyanakkor, csak néhány körülmény volt szubjektív, de az alaptéma teljesen megegyezett. És nem kapcsolódott semmi közös élményünkhöz, ami indukálta volna, hogy ugyanazt álmodjuk.
A te esetedben az a kérdés, hogy biztos vagy-e benne, hogy álmodtad, vagy "csak" az ismert, általános deja-vu érzést tapasztaltad meg.
Én meg egy éve azt álmodtam, hogy le fog esni a könyv a polcról, és képzeld el, ma rosszul tettem fel és leesett! Hihetetlen! Biztos nem a könyv lepottyanásának valószínűsége ragadt meg az álmomban, hanem megálmodtam! Nincs más magyarázat! Hiszen nem mindennap történik ilyesmi! Bizony!
Mindig olyan jól szórakozok az ilyen kérdéseken. Mit be nem képzel magának az ember. :D
Egy másik idősíkból a halott szellemed küldte neked álmodba az információt.
Tehát a halott szelelemd az időben utazott, majd beléd szállt és megálmodtatta veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!