Megálmodtam egy srác nevét akit látásból ismerek de nem is tudtam hogy így hívják. Ez hogy lehet?
Megálmodtam egy fiúnevet....nagyon sokszor megismételtem álmomban, láttam magam előtt...talán álmomban az a fiú volt a barátom vagy nem tudom de emlékszem hogy egy papírra is felírtam...valahogy úgy éreztem hogy emlékeznem kell rá (ez álmomban volt). Utána felkeltem és emlékeztem a névre: "Tóth Roland"...az a fura hogy sehogy sem ugrott be hogy ismernék ilyen nevű srácot (és egyébként nem is ismerek)...de kíváncsi voltam és rákerestem facebook-on...hát nagyon meglepődtem amikor kiadott egy srácot akit látásból ismerek. Régebben (még tavalyi tanévben) sokszor láttam a buszon, de mostanában már szinte soha. De nem is tetszik, nem is ismerem és nem is tudtam hogy így hívják ja és semmi közöm nem volt hozzá, még soha nem beszéltünk, egyetlen ismerősöm sem ismeri. Egyébként az álombeli srác arcára nem emlékszek de nem hiszem hogy ő volt..
Miért álmodtam a nevével? 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!