Jol gondolom-e, hogy o az aki a rossz indulatu "boszorkany"?
Bocsi, nem igazan tudtam, hogy melyik kategoriaba rakjam ezt. Van egy kolleganom, aki elegge "furcsa". Az a fajta ember, akinel nem tudod megmondani, hogy mi, de valami nem stimmel.
Mindig is volt ez a rossz erzesem vele kapcsolatban es mostanaban erosodik, hogy valojaban egy manipulativ es rosszakaratu szemely. Tobb aprobb dolog is megerositett ebben.
O a fonokom helyettese. Es egy pletykas noszemely. Mostanaban elkezdte terjeszteni, hogy a fonoknom boszorkanysaggal foglalkozik es atkokat szor masokra es megbuvolte a ferjet is, hogy kezelni tudja. Es vigyaznunk kell vele- o szavai.
Ez volt az a pont amikor el kezdtem gondolkodni. Miert is mondja mindezeket nekem? ( Nagyon jol tudja, hogy valamelyest hiszek a termeszetfeletti dolgokban)
Es o honnan tud ezekrol a dolgokrol? En nem foglalkozom semmifele "boszorkanypraktikaval" tehat nem is jut eszembe ilyesmivel vadolni senkit.
Es arra gondolok, hogy valojaban o az aki ezzel foglalkozik, hiszen o az aki errol a temarol sokat tud. Persze tagadja, es mindig is ertett hozza, hogy atharitsa a feleloseget masra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!