Vaalami nem stimmel az ezotériával! Jól gondolom?
A reinkarnáció szerint fejlődik az ember lelke, az arkangyal pedig a főangyal más szóval.
Amúgy szerintem a folyamatnak nincs köze Istenhez, vagy ilyesmihez.(mondjuk én nem hiszek Istenben, meg lélekfejlődésben)
Erre azt lépem, hogy nem vagy tisztába az ezotéria igazi jelentésével.
Rövid jelentése: Belső köröknek szánt.
Vagyis nem mindenkinek kell tudnia a dolgokat, titkokat.
Kérdező, szerinted mit jelent az ezotéria?
Ezeket az angyalrangokat honnan szedted?
Egyébként a végcél engem is érdekelne, de eddig nem találtam hiteles forrást, ami erre választ tudna adni. Pedig kerestem éppen eleget, számomra hitelesnek tűnő forrásoknál, de valószínűleg akkora a szakadék a mi világunk és a "végső fejlődési szint" között, hogy egyszerűen nincs olyan lény, aki áthidalná azt, és ezért megtudnánk arról az igazat. Ha megértenénk egyáltalán.
Kedves kérdező, sok megélhetési ezo szemét (egy heraldikus boszorkány mester megvetően csak "joghurt ezo"-nak nevezte) után olvas el pár értelmes könyvet is.
Most akadt kezembe egy jó öreg kellemes könyv, Popper Pétertől "Az Istennel sakkozás kockázata címmel".
Ha nem jársz könyvtár vagy antikvárium felé, akkor talán torrenten is megleled.
Nagyon egyszerű kis könyv, de kezdésnek megteszi.
Ahhoz viszont marha sok könyvet el kéne olvasnod, mielőtt feszegetni kezdenéd pl. a felsőbb világok hierarchiáját. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!