Agykontrollt, aura látást,3. szemet, és elsőnek legfőképp tudatos álmodást és hasonló dolgokat szeretnék tanulni! 15 éves vagyok és teljesen komolyan gondolom! Milyen lehetőségeim lennének erre?
a szellemeskedést nem ajánlanám, mert az égiek rád ragasztják akit megidézel és szivatni fog sokáig utána.
Ha szeretnél ilyesmit tanulni akkor kitartásra van szükséged.
Az egykontrollos könyvek és hangagyagok fent vannak a neten. keresd meg magad, a srcirb-et ajánlanám utánanézésre.
Nyomtasd ki úgy olvasgasd. Aztán alfázz sokat.
Meditálj, nem nehéz. Az elméd uralása a teljes élet kulcsa nem a mágia. Tanulj meg főzni, az mágia :)
Olvass a pszichológiáról, ajánlom Eric Bernét. Feldmár Andrást, nekem ők adták a legtöbbet.
pontosabban
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia!
Ha tudatos álmodást szeretnél tanulni segíthetek anyag gyűjtésben. Sokat akarsz egyszerre, a tudatos álmodás sem egyszerű, de tanulható megfelelő mennyiségű kitartással és türelemmel.. Írj nekem egy privátot és segítek!
Ebbe ne kezdj bele!
Ez egy ördögi kőr!
A sátán adja meg a 3. Szemet
Olvas el a teljes jelenések kövét
Hiddel megéri, mert ez egy borzasztó dolog!
(Engem majdnem, csomó társamat pedig be is csapták ezzel, s nem tudnak elszámolni a lelkiismeretükkel)
Ha még az elejèn tartasz, akkor pont időben vagy, hogy abbahagyd!
Ez egy sátántól kapott rosszképesség, s ha a szellemekkel beszélsz, akkor a sátánnal kommunikálsz, csak felveszi az adott halott ember, vagy szellem hangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!