Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egyszer elsajátítóm a...

Ha egyszer elsajátítóm a WILD-et, akkor utána már nagyon könnyű lesz a tudatos álom?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom mindenki unja a tudatos álom kérdéseket, de engem nem az elérése, hanem ez nem hagy nyugodni:"A komplikációkat csak egyszer kell legyőzni, utána soha többé nem térnek vissza","Elég egyszer elsajátítani, onnantól akármikor használhatjuk"-idéztem a tudatos álmodás oldaláról. Kérem írja meg valaki, aki a wild-et használja/használta sikerrel, hogy utána tényleg ennyire egyszerű?

2012. aug. 5. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem. Nem elég egyszer sikerülnie.

Viszont az elsajátítás pedig sok idöt vesz igénybe és nagyon nehéz, föleg a WILD-röl beszélve.

Amúgy erre a kérdésre értelmes választ pont nem a GYIK-en kapnál :) Én is a tá-s oldalról vagyok...

2012. aug. 5. 20:37
 2/5 RaksashaGirl ***** válasza:
81%
nem tudom, én azt teszem-e, mert erről így még nem hallottam, de én úgy tízéves koromban kezdtem el, hogy mi lenne, ha megpróbálnék saját álmot csinálni, akkor volt az a folytonos rémálom-időszakom.. Valamit megpróbáltam tenni. Elalvás előtt elkezdek egy mesét, történetet, vagy valamit amiről álmodni akarok, a fejemben, és az álmomban továbbjátszódik. :) Ha ez az, akkor működik elsőre, nekem működött. Bár az is kérdés, mennyire vagy rá fogékony. ;)
2012. aug. 6. 00:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nem ártana utánaolvasnod a tudatos álmodásnak, mert ez nem az :)
2012. aug. 6. 11:26
 4/5 RaksashaGirl ***** válasza:
81%

Azért írtam, hogy nem tudom, ez az-e :D Igazából sosem érdekelt ilyen téren, tíz évesen csak meg akartam szabadulni a folytonosan visszatérő rémálmomtól. ^^"

Szóval utánaolvasni nem fogok, annyira nem izgat a dolog, csak gondoltam segítek na.. Elég kevés erre a segítőkész ember :S

2012. aug. 6. 16:01
 5/5 anonim válasza:
szerintem aki el tudja érni neki nagyon jó lehet mert bármi amit kíván megtörténik az álmában .... :)
2012. aug. 10. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!