Veletek történt már hasonló dolog? Odajött hozzám egy ember. (folyt. )
Sziasztok!
Szóval ma buszon voltunk anyukámmal, már készültünk leszállni. Erre odajött hozzám egy 50-60 év körüli ember, kedvesen rám nézett, és ezt mondta: "remélem meg fogod találni azt az állást, amire vágysz. Tudom, most nehéz, de kitartónak kell lenned. Megtérül majd ez a két év." (nem szó szerint)
Azt sem tudtam, hogy kicsoda, micsoda. Anyukám sem ismerte föl. Együtt szálltunk le a buszról, ő másik irányba ment, én pár pillanat múlva hátrapillantottam, de akkor már nem volt ott.
Az az érdekes, hogy tényleg nem ismerem, soha életemben nem láttam. És honnan a fenéből tudta, hogy 2 éve vagyok állástalan?
Veletek történt már hasonló? Még most sem tértem magamhoz teljesen.
Mondjuk szóba került az önéletrajzom (beleírom a start-kártyát), de a 2 évet tuti nem említettük meg.
Köszönöm a jó szándékú válaszokat, várom még őket!
Istengyik egy 9 éves aki ürlénynek hiszi magát ne vegyétek komolyan...
Amugy az eltünés lehet átment valami másik járdára stb..
Nem is az eltűnés itt a lényeg, valóban átmehetett másik járdára, vagy eltűnhetett egy kocsi mögött.
Nekem inkább az, hogy megemlítette, hogy 2 éve itthon vagyok. Honnan a manóból? Erről nem beszélek soha senkinek, szégyellem amúgy is, hogy ilyen régóta állástalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!