Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Veletek történt már hasonló...

Veletek történt már hasonló dolog? Odajött hozzám egy ember. (folyt. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval ma buszon voltunk anyukámmal, már készültünk leszállni. Erre odajött hozzám egy 50-60 év körüli ember, kedvesen rám nézett, és ezt mondta: "remélem meg fogod találni azt az állást, amire vágysz. Tudom, most nehéz, de kitartónak kell lenned. Megtérül majd ez a két év." (nem szó szerint)

Azt sem tudtam, hogy kicsoda, micsoda. Anyukám sem ismerte föl. Együtt szálltunk le a buszról, ő másik irányba ment, én pár pillanat múlva hátrapillantottam, de akkor már nem volt ott.

Az az érdekes, hogy tényleg nem ismerem, soha életemben nem láttam. És honnan a fenéből tudta, hogy 2 éve vagyok állástalan?

Veletek történt már hasonló? Még most sem tértem magamhoz teljesen.

2012. aug. 9. 22:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Véletlenül telibe találta!Ennyi!
2012. aug. 10. 17:39
 12/21 anonim ***** válasza:

Velem történt hasonló, igen (még ki is írtam ide GYK-ra). Egy nő odajött hozzám és azt mondta, hogy a "halál árnyékát" látja körülöttem. Nem hittem neki, aztán egy hónapra rá meghalt a nagyim, engem meg kétszer majdnem elcsapott egy autó. Nem'tom még most sem, hogy összefügg-e a kettő...

Szerintem örülj neki, hogy jót mondott. :)

2012. aug. 10. 18:40
 13/21 Antimod ***** válasza:

"Egy nő odajött hozzám és azt mondta, hogy a "halál árnyékát" látja körülöttem"

Jó fej volt, nem tudom mit ért el ezzel, hogy elmondta, azon kívül, hogy megrémített.

2012. aug. 10. 21:45
 14/21 anonim ***** válasza:
hozzám azzal jött oda,hogy leszedi rólam a rontást.Mondtam,köszönöm nem kérem,aztán elköszöntem!Azóta is jól vagyok és előtte is jól voltam.
2012. aug. 10. 21:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Sajnos konkrét elképzelésem nekem sincs (szellem, angyal?), viszont 4-6 havonta néha olvasni ilyen kérdést, ha nagyon érdekel keress vissza, hátha adtak valamilyen jó ötletet.
2012. aug. 11. 04:40
 16/21 A kérdező kommentje:

pjotr36!

Érezhetően szkeptikus vagy. Én sem hiszek a humbukokban, de ez az eset engem is elképesztett. Nem hiszem, hogy ilyen dolgok véletlenül történnek.

De nem kötelező sem hinni benne, sem válaszolni.

A többieknek köszönöm!

2012. aug. 13. 19:08
 17/21 Antimod ***** válasza:

"Én sem hiszek a humbukokban, de ez az eset engem is elképesztett. Nem hiszem, hogy ilyen dolgok véletlenül történnek."

Ezeknek a véletleneknek szerintem kevesebb esélye van így, mint annak, hogy a "humbukok" igazak. Így ésszerűbb (racionálisabb, szeretitek ezt a szót) elhinni/elfogadni a "humbukokat". Na velem például ez történt, mert én is iszonyúan racionálisan gondolkodó vagyok.

2012. aug. 14. 08:50
 18/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nem igazán értem, hogy mit szeretnél mondani. :) (bocsi, fárasztó napom volt. :D)

Egyébként történt már egy olyan is, hogy egy helyre jártam valakivel, akit nagyon nem kedveltem. Nem bántott engem, de zaklatónak tartottam a jelenlétét, valamiért nem bírtam elviselni. Aztán inkább átpártoltam egy másik helyre, hogy ez az illető ne zavarjon a jelenlétével. Ideges is voltam miatta, és többször mondtam azt, hogy bárcsak ne lenne ott, és bárcsak ő menne el inkább valahová.

Kb 2 hétre rá ez az illető meghalt. Nagyon elszégyelltem magam, hogy olyanokat kívántam, hogy bár ne lenne ott, de eszembe nem jutott, hogy a "rontásom" miatt halt volna meg. :)

2012. aug. 14. 20:52
 19/21 anonim válasza:
Közös ismerősötök van, ha hajléktalan vagy munkanélküli, akkor akár kémkedni is volt ideje utánad, hogy észre se vetted, más diáktól, aki nem mondja el neked, érdeklődött utánad, stb.. stb.. mindig racionális magyarázatot keress, külön pórul jársz.
2013. márc. 15. 10:35
 20/21 anonim válasza:
Szerintem lehetséges az, hogy médium aki közvetített neked. Ha egy család tagod, egy közeli család tagod elhunyt és te nagyon szeretted azok egész életed során veled maradnak. Lehet, hogy azért volt olyan szakadt az a bizonyos öregember, mert mindenki azt hitte, hogy csaló, és hazug ezért nem tud rendesen felöltözködni.
2013. ápr. 13. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!