Veletek történt már hasonló dolog? Odajött hozzám egy ember. (folyt. )
Sziasztok!
Szóval ma buszon voltunk anyukámmal, már készültünk leszállni. Erre odajött hozzám egy 50-60 év körüli ember, kedvesen rám nézett, és ezt mondta: "remélem meg fogod találni azt az állást, amire vágysz. Tudom, most nehéz, de kitartónak kell lenned. Megtérül majd ez a két év." (nem szó szerint)
Azt sem tudtam, hogy kicsoda, micsoda. Anyukám sem ismerte föl. Együtt szálltunk le a buszról, ő másik irányba ment, én pár pillanat múlva hátrapillantottam, de akkor már nem volt ott.
Az az érdekes, hogy tényleg nem ismerem, soha életemben nem láttam. És honnan a fenéből tudta, hogy 2 éve vagyok állástalan?
Veletek történt már hasonló? Még most sem tértem magamhoz teljesen.
Velem történt hasonló, igen (még ki is írtam ide GYK-ra). Egy nő odajött hozzám és azt mondta, hogy a "halál árnyékát" látja körülöttem. Nem hittem neki, aztán egy hónapra rá meghalt a nagyim, engem meg kétszer majdnem elcsapott egy autó. Nem'tom még most sem, hogy összefügg-e a kettő...
Szerintem örülj neki, hogy jót mondott. :)
"Egy nő odajött hozzám és azt mondta, hogy a "halál árnyékát" látja körülöttem"
Jó fej volt, nem tudom mit ért el ezzel, hogy elmondta, azon kívül, hogy megrémített.
pjotr36!
Érezhetően szkeptikus vagy. Én sem hiszek a humbukokban, de ez az eset engem is elképesztett. Nem hiszem, hogy ilyen dolgok véletlenül történnek.
De nem kötelező sem hinni benne, sem válaszolni.
A többieknek köszönöm!
"Én sem hiszek a humbukokban, de ez az eset engem is elképesztett. Nem hiszem, hogy ilyen dolgok véletlenül történnek."
Ezeknek a véletleneknek szerintem kevesebb esélye van így, mint annak, hogy a "humbukok" igazak. Így ésszerűbb (racionálisabb, szeretitek ezt a szót) elhinni/elfogadni a "humbukokat". Na velem például ez történt, mert én is iszonyúan racionálisan gondolkodó vagyok.
Kedves utolsó, nem igazán értem, hogy mit szeretnél mondani. :) (bocsi, fárasztó napom volt. :D)
Egyébként történt már egy olyan is, hogy egy helyre jártam valakivel, akit nagyon nem kedveltem. Nem bántott engem, de zaklatónak tartottam a jelenlétét, valamiért nem bírtam elviselni. Aztán inkább átpártoltam egy másik helyre, hogy ez az illető ne zavarjon a jelenlétével. Ideges is voltam miatta, és többször mondtam azt, hogy bárcsak ne lenne ott, és bárcsak ő menne el inkább valahová.
Kb 2 hétre rá ez az illető meghalt. Nagyon elszégyelltem magam, hogy olyanokat kívántam, hogy bár ne lenne ott, de eszembe nem jutott, hogy a "rontásom" miatt halt volna meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!