Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Veletek történt már hasonló...

Veletek történt már hasonló dolog? Odajött hozzám egy ember. (folyt. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval ma buszon voltunk anyukámmal, már készültünk leszállni. Erre odajött hozzám egy 50-60 év körüli ember, kedvesen rám nézett, és ezt mondta: "remélem meg fogod találni azt az állást, amire vágysz. Tudom, most nehéz, de kitartónak kell lenned. Megtérül majd ez a két év." (nem szó szerint)

Azt sem tudtam, hogy kicsoda, micsoda. Anyukám sem ismerte föl. Együtt szálltunk le a buszról, ő másik irányba ment, én pár pillanat múlva hátrapillantottam, de akkor már nem volt ott.

Az az érdekes, hogy tényleg nem ismerem, soha életemben nem láttam. És honnan a fenéből tudta, hogy 2 éve vagyok állástalan?

Veletek történt már hasonló? Még most sem tértem magamhoz teljesen.

2012. aug. 9. 22:21
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Először éppen Nagyváradon vártam a vonatot, hogy menjek Kolozsvárra. Odajött egy idős férfi, aki azt sem volt honnan tudja, hogy magyar vagyok, és megkérdezte, hogy tanító leszek-e, mondtam, hogy nem, más egyetemre járok. Még beszéltünk néhány szót, sajnos nem emlékszem pontosan a többire, de hihetetlen élmény volt, mintha ismert volna. Egy ideje valóban nagyon szeretnék tanítani, még, ha nem is tanárként. A második alkalommal a munkahelyemen (hipermárket ügyfélszolgálata) odajött hozzám egy idős román férfi, aki annyit mondott minden előzmény nélkül, hogy nehogy hozzá menjek az első hülyéhez, akit az élet elém sodor. Azt válaszoltam neki, hogy pedig én már eldöntöttem, hogy ahhoz megyek hozzá, mert akkor úgy is gondoltam. Ő még párszor máshogy fogalmazva megismételte a tanácsát, aztán elment. Párszor eszembe jutott azóta, főleg, amikor 6 év után elköltöztem a volt barátomtól. És meg vagyok róla győződve, hogy hiba lett volna mindkettőnknek összeházasodni.
2013. júl. 22. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!